Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2010, 18:34:19
Imogene's Avatar
Imogene Imogene is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Asta e din cauza ca jocul nu te face sa gandesti in acesti termeni.
Cainele=acces la minijocuri si continut deblocabil.
Salvarea a mii de oameni=nimic.Nici macar nu primesti recomandari de la persoane suspuse, o casa, o mosie, sau o sarbatoare in onoarea ta.
In ceea ce il priveste pe ateulcelrau, A prezentat Mass effect de parca ar fi o simulare sociala cu jocuri erotice. Daca seamana cu primul este vorba despre o serie de misiuni care avanseaza plotul jocului si care presupun sa iti conduci echipa de razboinici printr-o serie de locatii, invingand opozitia si cautand secrete.
Hmm. Chiar nu m-ar fi incalzit recomandarile de la persoanele sus-puse, etc. Aveam deja milioane in bani in joc fiindca investisem mult. Facusem questurile ca si eroina a "Luminii", nici macar nu ma maritasem si mi-am dat si frumusetea pentru un alt om, asa ca nu te pripi. :))) Singurul lucru pe care-l avusesem pentru mine in joc fusese cainele. Asa ca, am ales iubirea in schimbul celor multi. De fapt, erau trei cai: sacrificiul (si erai vazut ca ceva mare erou), iubirea (sotul, copiii si cainele si o scrisoare de la sora ta) si banii. Am ales familia dupa ce m-am gandit ceva vreme. Familia mea fusese cainele. :))

Acum mi-am amintit ca au fost dezamagiti de mine ceilalti eroi ca am ales familia. Se asteptau sa fac ceea ce trebuia sa fac. :)

Last edited by Imogene; 29.01.2010 at 18:55:16.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2010, 19:20:33
Silencer Silencer is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2008
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Silencer
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Imogene Vezi mesajul
Hmm. Chiar nu m-ar fi incalzit recomandarile de la persoanele sus-puse, etc. Aveam deja milioane in bani in joc fiindca investisem mult. Facusem questurile ca si eroina a "Luminii", nici macar nu ma maritasem si mi-am dat si frumusetea pentru un alt om, asa ca nu te pripi. :))) Singurul lucru pe care-l avusesem pentru mine in joc fusese cainele. Asa ca, am ales iubirea in schimbul celor multi. De fapt, erau trei cai: sacrificiul (si erai vazut ca ceva mare erou), iubirea (sotul, copiii si cainele si o scrisoare de la sora ta) si banii. Am ales familia dupa ce m-am gandit ceva vreme. Familia mea fusese cainele. :))

Acum mi-am amintit ca au fost dezamagiti de mine ceilalti eroi ca am ales familia. Se asteptau sa fac ceea ce trebuia sa fac. :)
Desigur, eu nu sunt erou, dar eu sunt de acord cu alegerea ta Foarte nostima alegere, ash fi facut la fel(nu am ajuns pana la urma )...
Reply With Quote
Vechi 29.01.2010, 19:29:23
Imogene's Avatar
Imogene Imogene is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silencer Vezi mesajul
Desigur, eu nu sunt erou, dar eu sunt de acord cu alegerea ta Foarte nostima alegere, ash fi facut la fel(nu am ajuns pana la urma )...
m-am tot simtit vinovata apoi, dar fara caine ma gandeam ca nu mai are rost sa joc. cand mi-a impuscat ala cainele am vrut sa arunc xbox-ul pe geam. :)))

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Internetul / jocurile pe calculator mekahekaleka Generalitati 2 13.01.2013 13:47:02
problemele noastre + problemele altora = un ocean de probleme VladCat Spiritualitatea ortodoxa 11 07.06.2012 09:49:48
Problemele si coruptia Bisericii Odinsson Morala Crestina 73 08.02.2012 08:05:20
Despre problemele tinerilor Laura19 Generalitati 1 21.07.2011 12:43:15