Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2010, 01:12:46
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Fiecare cu talantii sai, Iustin. Cu cat ai multi talanti, cu atat esti mai incercat si cu atat se va cere mai mult de la tine. Eu inteleg ce vrei sa spui, insa exista pericolul sa ascundem ruginitul de banut. Daca ti-a dat Dumnezeu minte, ti-a dat sa o folosesti, nu sa lancezesti. Ispitele vor exista mereu.
On topic: Omul care face mereu voia Domnului, si nu pe a sa.
Cine impleteste cititul cu viata activa in credinta,cu rugaciunea si faptele, cinste lui.
Acela intradevar a primit multi talanti,si e bine sa se tina de invatatura si sa invete si pe altii,prin cuvant dar si prin fapta.
In schimb,unu ca mine,care a cautat mereu sa inteleaga cu mintea,imi face rau orice incercare de a ma bizui acum pe cunoastere.Simt ca am nevoie de actiune ,de ruga,de mers la Biserica de fapte.Pentru unu ca mine ,smerenia omului simplu,e un taram nou !Sunt ca filozoful acela care merge la tara,si constata ca e incuiat de intelepciunea unei babe :)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Creatia , trezirea in credinta si constiinta omului Man Teo Din Vechiul Testament 0 11.08.2011 01:46:13
simplu....MULTUMESC! luizza Secte si culte 3 06.11.2010 21:56:35
O carte care-i desfiinteaza pe toti ! Nu-i multa filozofie ! E simplu ! ionion Secte si culte 3 27.10.2010 16:32:14
Un apel simplu si firesc laurschepsis Umanitare 23 23.05.2010 19:04:07
Sotul meu este vrajit sau pur si simplu a plecat anamariagabriela Vrajitoria 65 07.09.2007 22:37:36