Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai mediocritatea intelectuala la ora actuala nu este ceva tocmai rar..
Nu se mai oboseste nimeni sa-l asculte pe celalalt, dar credinciosul nostru se mira de ce ateul nu crede cand el ii spun sa creada si cum sa creada.
|
n-am inteles asta cu mediocritatea, a mea , a forumistilor, a ta, a ateilor? in fine e mai putin important.
aici exagerezi, fiecare are niste limite. multi vorbiti, si ma refer la atei, si nici voi nu va intelegeti si nu ajungeti la un punct comun, ca atare o da-ti in barci ca fiecare trebuie sa-si etaleze "cultura" si inteligenta (nu mai putem vorbi romaneste, vorbim in engelza, noroc sau ghinion, nu stiu, ca nu-s forumisti care sa scrie in germana sau spaniola, inca). cum as putea eu sa va inteleg, pe langa faptul ca nu credeti in Dumnezeu, si nici urma ca ati vrea, cand vorbiti in dodii? plus ca sunteti pe un site crestin ortodox, o spun a mia oara, si toti de aici cred in Dumnezeu. aici daca vii inseamna ca il cauti pe Dumnezeu si vrei sa-ti lamuresti niste intrebari. cel putin asa ar trebui sa fie, dar nu, aici vin atei, secarti, etc care vor sa "deschida" ochii ortodocsilor, sa faca bascalie, sau din plictiseala. putini intra ca sa invete ceva. ma uit cum unii debiteaza ineptii si sunt socati ca lumea crede in Dumnezeu, dar n-au pus mana pe Sfanta Scriptura sa o citeasca, n-au citit de viata unui sfant, vorbesc doar din auzite sau au schele ca in copilarie erau obligati de parinti sa se duca la biserica, sau ca au vazut nu stiu ce emisiuni la TV. dupa ce citesti tot si la sfarsit nu crezi, atunci te poti considera ateu, pana atunci .... vorbe in vant.