Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2010, 17:05:46
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai chiar asa..ce atata gandire, trebuie sa crezi pur si simplu, doar credinta anuleaza gandirea, nu?

Cu asa credinciosi, de ce sa ne mai miram ca unii sunt atei?
fa o retospectiva si vezi ce scrieti. nici nu trebuie sa fi cine stie ce credincios.... incearca sa citesti 4-5 pagini... bine, s-ar putea sa nu adormi la propriile-ti scrieri, dar la restul....
Vechi 03.02.2010, 17:08:59
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Sa inteleg ca ai nevoie de dovezi pentru a crede in ceva. Hmmm...
sper ca n-o sa bagi degetele in priza ca sa stralucesti...
Vechi 03.02.2010, 17:09:01
Bilibox_
Guest

Implicit

Nu stiu de ce dar aveam impresia ca AlinB e crestin, credincios.
Vechi 03.02.2010, 23:49:24
stereox's Avatar
stereox stereox is offline
Member

Data înregistrării: 04.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Propun banarea celor dintre voi care nu fac decat trolling si resping din start credinta crestina, intre care te numeri si tu, daca nu va schimbati atitudinea.
Lasa omul sa-si exprime opinia, forumul asta are niste reguli de bun simt, daca le incalci esti banat. N-am vazut pe nicaieri scris ca daca nu esti crestin ortodox n-ai voie sa postezi.
Vechi 04.02.2010, 03:17:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Unul din articole zice ca "Credinciosii sunt mai veseli decat ateii"! La fel sunt si betivii! la fel si drogatii! Misto companie v-ati gasit!
Da, dar credinciosii sunt mai mult veseli decat betivii si drogatii, inclusiv ziua plus ca nu trebuie sa plateasca pentru asta cu dureri de cap. :)

Cu alte cuvinte este o veselie mai sanatoasa dar na, nu te poti astepta ca un ateu sa vada astfel de diferente "subtile".
Vechi 04.02.2010, 03:18:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
fa o retospectiva si vezi ce scrieti. nici nu trebuie sa fi cine stie ce credincios.... incearca sa citesti 4-5 pagini... bine, s-ar putea sa nu adormi la propriile-ti scrieri, dar la restul....
Pai mediocritatea intelectuala la ora actuala nu este ceva tocmai rar..

Nu se mai oboseste nimeni sa-l asculte pe celalalt, dar credinciosul nostru se mira de ce ateul nu crede cand el ii spun sa creada si cum sa creada.
Vechi 04.02.2010, 08:28:45
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai mediocritatea intelectuala la ora actuala nu este ceva tocmai rar..

Nu se mai oboseste nimeni sa-l asculte pe celalalt, dar credinciosul nostru se mira de ce ateul nu crede cand el ii spun sa creada si cum sa creada.
n-am inteles asta cu mediocritatea, a mea , a forumistilor, a ta, a ateilor? in fine e mai putin important.
aici exagerezi, fiecare are niste limite. multi vorbiti, si ma refer la atei, si nici voi nu va intelegeti si nu ajungeti la un punct comun, ca atare o da-ti in barci ca fiecare trebuie sa-si etaleze "cultura" si inteligenta (nu mai putem vorbi romaneste, vorbim in engelza, noroc sau ghinion, nu stiu, ca nu-s forumisti care sa scrie in germana sau spaniola, inca). cum as putea eu sa va inteleg, pe langa faptul ca nu credeti in Dumnezeu, si nici urma ca ati vrea, cand vorbiti in dodii? plus ca sunteti pe un site crestin ortodox, o spun a mia oara, si toti de aici cred in Dumnezeu. aici daca vii inseamna ca il cauti pe Dumnezeu si vrei sa-ti lamuresti niste intrebari. cel putin asa ar trebui sa fie, dar nu, aici vin atei, secarti, etc care vor sa "deschida" ochii ortodocsilor, sa faca bascalie, sau din plictiseala. putini intra ca sa invete ceva. ma uit cum unii debiteaza ineptii si sunt socati ca lumea crede in Dumnezeu, dar n-au pus mana pe Sfanta Scriptura sa o citeasca, n-au citit de viata unui sfant, vorbesc doar din auzite sau au schele ca in copilarie erau obligati de parinti sa se duca la biserica, sau ca au vazut nu stiu ce emisiuni la TV. dupa ce citesti tot si la sfarsit nu crezi, atunci te poti considera ateu, pana atunci .... vorbe in vant.
Vechi 04.02.2010, 09:16:26
Bilibox_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
nici voi nu va intelegeti si nu ajungeti la un punct comun,.
Aha...am auzit si eu ca exista vreo 30.000 de secte de atei.

CE SA CITIM ?? Tu spui de vorbit in dodii...pai cand zici ca Dumnezeu este singurul Adevar, ce replica fara... dodie :))... iti poate da un ateu ?

Last edited by Bilibox_; 04.02.2010 at 09:22:51.
Vechi 04.02.2010, 09:37:34
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul
Aha...am auzit si eu ca exista vreo 30.000 de secte de atei.

CE SA CITIM ?? Tu spui de vorbit in dodii...pai cand zici ca Dumnezeu este singurul Adevar, ce replica fara... dodie :))... iti poate da un ateu ?
secte de atei???? n-am auzit, dar nici nu te contrazic.
pe un site crestin ortodox, cel care nu crede in Dumnezeu, sigur vorbeste in dodii.
Vechi 04.02.2010, 09:44:25
Bilibox_
Guest

Implicit

Nu te-ai prins de ironie ? Sunt vreo 30.000 de secte de crestini, si eram ironic.

Cat despre dodii, ti-am raspuns pe topicul cu Ra.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58