![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de ce dar aveam impresia ca AlinB e crestin, credincios.
|
|
||||
|
||||
![]()
Lasa omul sa-si exprime opinia, forumul asta are niste reguli de bun simt, daca le incalci esti banat. N-am vazut pe nicaieri scris ca daca nu esti crestin ortodox n-ai voie sa postezi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte este o veselie mai sanatoasa dar na, nu te poti astepta ca un ateu sa vada astfel de diferente "subtile". ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se mai oboseste nimeni sa-l asculte pe celalalt, dar credinciosul nostru se mira de ce ateul nu crede cand el ii spun sa creada si cum sa creada. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
aici exagerezi, fiecare are niste limite. multi vorbiti, si ma refer la atei, si nici voi nu va intelegeti si nu ajungeti la un punct comun, ca atare o da-ti in barci ca fiecare trebuie sa-si etaleze "cultura" si inteligenta (nu mai putem vorbi romaneste, vorbim in engelza, noroc sau ghinion, nu stiu, ca nu-s forumisti care sa scrie in germana sau spaniola, inca). cum as putea eu sa va inteleg, pe langa faptul ca nu credeti in Dumnezeu, si nici urma ca ati vrea, cand vorbiti in dodii? plus ca sunteti pe un site crestin ortodox, o spun a mia oara, si toti de aici cred in Dumnezeu. aici daca vii inseamna ca il cauti pe Dumnezeu si vrei sa-ti lamuresti niste intrebari. cel putin asa ar trebui sa fie, dar nu, aici vin atei, secarti, etc care vor sa "deschida" ochii ortodocsilor, sa faca bascalie, sau din plictiseala. putini intra ca sa invete ceva. ma uit cum unii debiteaza ineptii si sunt socati ca lumea crede in Dumnezeu, dar n-au pus mana pe Sfanta Scriptura sa o citeasca, n-au citit de viata unui sfant, vorbesc doar din auzite sau au schele ca in copilarie erau obligati de parinti sa se duca la biserica, sau ca au vazut nu stiu ce emisiuni la TV. dupa ce citesti tot si la sfarsit nu crezi, atunci te poti considera ateu, pana atunci .... vorbe in vant.
|
|||
|
|||
![]()
Aha...am auzit si eu ca exista vreo 30.000 de secte de atei.
CE SA CITIM ?? Tu spui de vorbit in dodii...pai cand zici ca Dumnezeu este singurul Adevar, ce replica fara... dodie :))... iti poate da un ateu ? Last edited by Bilibox_; 04.02.2010 at 09:22:51. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pe un site crestin ortodox, cel care nu crede in Dumnezeu, sigur vorbeste in dodii. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu te-ai prins de ironie ? Sunt vreo 30.000 de secte de crestini, si eram ironic.
Cat despre dodii, ti-am raspuns pe topicul cu Ra. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|