![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma intriga, totusi, folosirea unor termeni precum "karma" si "vampir energetic" pe care nu le-am gasit in invataturile lui Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Eu le vad venind de undeva din sfera yoga. E adevarat?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte misto !!!11 Voi ati citit textul asta inainte sa-l ridicati in cele slavi? :)) Karma si structurile campului? Say wha?
|
|||
|
|||
![]()
Sunt lucruri interesante si psihosomatica are acest atribut, dar nu de putine ori " drumul spre iad e pavoazat de intentii bune " .
Ne-am nascut crestini, asta e calea noastra Altii s-au nascut budisti, e treaba lor, nu cred ca lucrurile trebuiesc amestecate chiar daca par intresante, acele adevaruri sau false adevaruri, te fura . Cel mai bun dascal e sufletul tau, in fata lui Dumnezeu e doar sufletul tau crestine ! Lucrurile simple sunt cel mai greu de inteles . Oare Domnul Iisus ne spunea lucruri complicate ? Lumina e simpla si nu lasa loc de interpretari . |
|
||||
|
||||
![]()
Problema unora dintre voi este ca tot ceea ce va suna altfel,vi se pare automat si rau,contrar invataturii crestine.
Ar trebui sa incercati sa priviti lucrurile si din alte unghiuri si sa luati ceea ce este bun.
|
|||
|
|||
![]()
Pentru credinta noastra, nu sunt oare suficiente invataturile Domnului Iisus ?
|
|
|||
|
|||
![]()
New age 100%
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O sectiune de medicina naturista | bmd | Generalitati | 27 | 08.08.2012 14:10:56 |
Medicina si Religie | alexioana92 | Morala Crestina | 44 | 23.05.2012 00:04:11 |
Medicina naturista | silverstar | Generalitati | 331 | 29.10.2010 23:19:54 |
medicina si farmacia | pacifistul | Generalitati | 22 | 26.07.2009 23:31:21 |
Medicina Perplexa | Laurentiu | Generalitati | 0 | 04.04.2007 12:14:29 |
|