Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2010, 13:18:42
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hanico Vezi mesajul
Cele de care mi-ai vorbit, si dintre care am vazut multe, tin casa din munca lor si sunt sprijinul intregii familii. Bravo lor!!! Insa inainte de a se fi maritat cu astfel de barbati trebuiau sa fie un pic mai ... realiste, s-ar fi scutit de multe batai de cap si mai ales de astfel de soti. E si asta tot o realitate!
Da, cam asta ar trebui spus tinerelor care vor sa se casatoreasca. Sa se gandeasca bine inainte pe cine aleg.
Sigur, casatoria contine intotdeauna si o parte de risc. Nu poti sti cum se va schimba sau cum este de fapt celalalt in situatii de criza - boala, saracie, moarte, etc. Dar in masura in care putem sa ne dam seama dinainte, este bine sa nu alegem un om numai de dragul de a ne sacrifica pentru el dupa aia, ca sa devenim cat mai bune crestine ;-)
Nu e bine sa il ispitim pe Dumnezeu.
Dar repet, probabil ca am inteles eu gresit si nu asta a vrut sa spuna Anna.
Discutiile in contradictoriu ne fac adesea sa spunem sau sa implicam lucruri extreme, neuantate, pe care nu vrem de fapt sa le spunem sau implicam.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Necesar pentru o casatorie sfanta - sfaturi freehugs Generalitati 5 28.02.2012 20:01:13
Calculatorul un rau necesar? adorcrysti Generalitati 13 26.01.2009 20:47:37
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire Andrei_sunt Stiri, actualitati, anunturi 14 18.01.2007 15:34:04