Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2010, 21:32:49
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Nu pot minti, spunand ca am dragoste pentru semenii mei asa cum ne cere Scriptura, pentru ca nu am. Am fost o femeie care n-ar fi zis un cuvant rau nimanui, nu ar fi jignit pe nimeni, as fi dat si haina de pe mine daca mi-o cerea cineva... Si ce-am ajuns din cauza lor?... O pacatoasa, a carei inima e plina de venin si de inversunare...Iarta-ma Doamne si fa-mi inima curata si smerita....
Lacrima, fiecare-i pacatos si nu este pacat mare sau mic in fata lui D-zeu. Mincinosii merg cu ucigasii la un loc. Si trebuie avut grija ca fiecare raspunde de pacatele lui. Si cel care instiga si cel care raspunde provocarii. D-zeu ne mai pune si la incercare, ne cere sa ne mai pocaim, ne invata si ne intareste,...

Faptul ca-ti doresti sa ai dragoste fata de cineva care te-a jignit, nu-ti place, ranit,... nu este ceva anormal, dragoste nu inseamna neaparat a simti fata de cineva ceva ci de cele mai multe ori a accepta ceva, ca se pare rau sau nu, deoarece si noua ni se poate intampla.
Se spune ca inaintea de dragostei merge respectul.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce inseamna a judeca pe cineva? alexaa Generalitati 11 15.03.2012 18:06:25
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? JustNicol Generalitati 0 04.03.2012 19:43:18
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? JustNicol Stiri, actualitati, anunturi 0 04.03.2012 19:39:35
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42
O idee Golbi_ Generalitati 10 08.01.2010 02:13:13