![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc mult. Chiar imi este de mult ajutor. Nu stiu de ce, dar nu imi puteam scoate din minte cuvintele ce le-am auzit. Presimteam ca nu e o lauda adusa Domnului, ci mai degraba opusul. Eu stiu ca vorbirea in "limbi" a lor nu e de la Duhul Sfant, ci de la satana, dar chiar vroiam sa stiu ce zic Dumnezeu sa te binecuvanteze
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
hahahaha
Normal , ar trebui ei sa stie ce zic, daca e de la Dumnezeu.Sau sa talcuiasca "proorocii" lor care daca ii iei separat fiecare zice alt lucru.Probabil ca ei nu mai stiu ce zic, ca isi pierd cunostiinta si intra in transa... intocmai ca in posedarile demonice.Data viitoarea testeaza si intreaba printre ei, ce zic :).Ma indoiesc drastic ca e de la Dumnezeu.Si eu de la inceput dinainte sa caut am simtit ca e demonica. Apropos, pot sa zic ca vorbitu in limbi nu mi-e total necunoscut ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce spui asta? Pe mine ma ingrozeste si am si acum cosmaruri
|
|||
|
|||
![]()
Am vorbit si eu in limbi, o singura data.Incepusem sa am unele indoieli asupra Maicii Domnului, pentru ca petreceam prea mult timp vb numai cu heterodocsi.Si in ziua de Bunavestire, m-am trezit vorbind in limbi, nu stiu ce am vorbit, dar am vazut ce am vorbit sa zic asa.O laudam pe Maica Domnului cu ingerii.Si asa cred eu ca vorbirea in limbi e numai pentru zidere si cu un scop, si iti transmite ceva.Cand nu transmite nimic vorbitorului atunci nu cred ca e de la Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfantul Apostol Pavel chiar zice ca "vorbirea in limbi este nu pentru cei credinciosi, ci pentru cei necredinciosi". Interesanta trairea ta. Ce ai simtit in timpul vorbirii si dupa? Bucurie, liniste sufleteasca sau din contra spaima, frica si neincredere?
|
|||
|
|||
![]()
Si una si alta.La inceput frica, pentru ca am mai avut experiente demonice prin somn sau altfel, si auzisem ca vorbirea in limbi nu prea mai apare... am auzit glasuri multe ca de copiii , erau ingerii graind si am vazut si o adunare de ingeri am auzit si Maria, iar apoi am inceput si eu sa vorbesc scurt.Pe vremea aia aparam cu cerbicie dogmele cu privire la Maica Domnului, da incepusem sa ma amaresc si eu si sa am unele indoieli.Ca toti credeau altfel, ba mai eram si numit , nume s.a.m.d.Pot sa zic ca m-am bucurat si am simtit ca o atestare, mai concret am simtit-o asa abia cand am aflat ca e sarbatoarea Buneivestiri.Ca nu stiam.Totul s-a intamplat dimineata din vis in trezire.La inceput am auzit glasurile multe, astea m-au speriat un pic ... dar apoi m-am linistit si m-am bucurat.Nu pot sa explic clar, chiar daca nu intelegeam cuvintele le simteam.Nu am zis multe,cred ca o singura fraza sau doua.Da stiam ca ii zic Maicii Domnului , si repet nu stiam ca este sarbatoarea Buneivestirii in ziua aia, pana am aflat mai tarziu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna a judeca pe cineva? | alexaa | Generalitati | 11 | 15.03.2012 18:06:25 |
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? | JustNicol | Generalitati | 0 | 04.03.2012 19:43:18 |
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? | JustNicol | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.03.2012 19:39:35 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
O idee | Golbi_ | Generalitati | 10 | 08.01.2010 02:13:13 |
|