Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2010, 13:30:17
Bilibox_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Nu este valabil exemplul. Fie fosila fie stratul este datat cu carbon si de acolo se stie. Mai exista si alte metode de a afla aproximativ varsta unui minereu. Dar nici una nu este cea care ai prezentat-o. In realitate nu exista rationament circular, acesta este o aberatie. De aceea am si invitat sa mi se aduca exemple clare.
Am dat cateva exemple pe acest topic.

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul
Oludumare ,creatorul a toate, exista, caci asa zic Yorubanii, iar ce zic Yorubanii e adevarat caci sunt inspirati de Oludumare .
Citat:
"Eu sunt adevarul" .
Si e valabil exemplul dat de adrian2009. Faptul ca zici ca nu-i un rationament circular ma surprinde, mai ales ca zici ca e nevoie de o dovada... in speta datarea cu carbon .

Last edited by Bilibox_; 09.02.2010 at 13:34:19.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2010, 17:00:15
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Am dat cateva exemple pe acest topic.

Si e valabil exemplul dat de adrian2009. Faptul ca zici ca nu-i un rationament circular ma surprinde, mai ales ca zici ca e nevoie de o dovada... in speta datarea cu carbon .
Acelea nu sunt exemple pentru ca nu au nici un sens. Nu stiu ce este oludumare iar al doilea este luat dintr-un verset din Biblie si nu vad unde e circularitatea.
Exemplul lui adrian2009 este bun daca esti oligofren. Altfel acela este un contraexemplu. Cand faci o afirmatie ea trebuie sa stea in picoare ca sa mergi mai departe si sa construiesti bazandu-te pe ea. Din acel "exemplu" reiese ca fie stanca fie piatra are milioane de ani. De unde deduci tu ca are milioane? De ce nu sute de milioane sau doar 20.000?? O constructie poti sa o faci pe ceva cert. Din acel punct incepe argumentatia. Pana atunci orice afirmatie nu are punct de sprijin.
Vechi 09.02.2010, 18:04:35
Bilibox_
Guest

Implicit

Pana la urma sunt nevoit sa fiu de acord cu tine, exemplele date n-au nici un sens, iar exemplul lui adrian2009 e bun daca esti oligofren .
Reply With Quote
Vechi 09.02.2010, 19:36:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Pana la urma sunt nevoit sa fiu de acord cu tine, exemplele date n-au nici un sens, iar exemplul lui adrian2009 e bun daca esti oligofren .
Sau poate tu esti nesimtit si ar fi cazul sa iei o pauza de la discutii.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2010, 10:10:14
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Corect! Stiam ca sunt sperante si pt tine!

Thread Tools
Moduri de afișare