![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste si ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O mare porcarie
![]() Ca si blogul in cauza de altfel. |
|
|||
|
|||
![]()
E un punct de vedere al unei persoane fidele opiniei oficiale.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei care lucreaza in strainatate vor fi obligati sa-ti faca pasapoarte biometrice , pentru ca acestea sunt valabile 5 ani, pe cand cele "clasice" sunt valabile numai 1 an.
Chiar stau sa ma gandesc, eu in aprilie emigrez si la finalul anului trebuie sa-mi schimb pasaportul. Deci, nu cred ca o sa-mi permit sa vin an de an sa-mi schimb pasaportul aici...iar la consulatele Romaniei costa si dureaza si mai mult eliberarea unui pasaport. Deci suntem fortati. Daca continuam analiza...avem toti carduri...si stiti vechea poveste ca daca citesti cuvantul "card" invers...iese altceva. Si inca ceva....hai ca luatul amprentelor e deja celebra.... dar prin alte tari au inceput cu scanarea irisului prin aeroporturi http://www.manchesterairport.co.uk/m...ntent/Arriving Dumnezeu sa ne ajute ca vremuri grele vin. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare aberatie scanarea irisului.
Nu ca s-ar putea controla sufletul prin aceasta dar laserul are efecte distructive asupra retinei si ochiului! http://en.wikipedia.org/wiki/Laser_safety " Laser radiation predominantly causes injury via thermal effects. Even moderately powered lasers can cause injury to the eye. High power lasers can also burn the skin. Some lasers are so powerful that even the diffuse reflection from a surface can be hazardous to the eye. The coherence, the low divergence angle of laser light and the focusing mechanism of the eye means that laser light can be concentrated into an extremely small spot on the retina. A transient increase of only 10 °C can destroy retinal photoreceptors. If the laser is sufficiently powerful, permanent damage can occur within a fraction of a second, faster than the blink of an eye. Sufficiently powerful visible to near infrared laser radiation (400-1400 nm) will penetrate the eyeball and may cause heating of the retina, whereas exposure to laser radiation with wavelengths less than 400 nm and greater than 1400 nm are largely absorbed by the cornea and lens, leading to the development of cataracts or burn injuries.[1]" Cine stie ce alte efecte negative are scanarea cu laser a ochilor! Nu acceptati sa va fie scanati ochii cu laser,asa ceva e o metoda barbara! Sa nu uitam cum au fost introduse televizoarele si monitoarele cu tub catodic fara vreun studiu asupra efectelor de le produceau la ochii omului. Si sunt destui care acum au probleme cu ochii datorita respectivelor. Intre timp s-au modernizat televizoarele si monitoarele si nu mai produc probleme la ochi,cel putin asa e cu cele LCD. Last edited by mihailt; 14.02.2010 at 23:26:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incep sa ma ingrijoreze asememea lucruri. Stiu ca in aeroportul din Manchester se desfasoara un proiect pilot. Daca rezultatele sunt cele estimate si asteptate de autoritati, acest sistem se va implementa in toate aeroporturile din Marea Britanie. Mai fusese un proiect prin SUA cu scanare faciala, ala a picat din nu stiu ce motive. In schimb sunt din ce in ce mai muti care "imbratiseaza" iddea cu scanarea irisului, care mi se pare chiar exagerata. Unde mai sunt demnitatea si drepturile nostre la integritate? |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, uite ca se pare ca avanseaza treaba si este "speciala" pentru cei ce emigreaza... http://www.bia.homeoffice.gov.uk/man...chnology/iris/
Deci ,nu trebuie sa mai iesim din tara, in curand. Dar cand ne vor schimba si CI in cele biometrice? Ca sunt state prin uniune care le-au schimbat. Ma mir ca nu ni se implementeaza si acestea. Pe mine incepe sa nu ma mai sperie un cip in pasaport pe langa cele ce ni se "pregatesc" Doamne fereste-ne ca prigoniti vom fi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"How Does Iris Scanning Work? The eye is illuminated by light-emitting diodes that surround the camera. The diodes emit in the visible light spectrum. The scanner is NOT a laser-retinal scanner so there are no laser eye hazards. Iris identification uses standard video cameras — the same kind you would use to videotape your family — to take a picture of the iris of your eye. It does not use lasers and, therefore, has none of the inherent risks associated with lasers." http://www.bnl.gov/userscenter/UU/pdf/Iris.pdf Citat:
Care sunt factorii de risc mai exact? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai inainte se zice ca ochiul e luminat de niste LED-uri (http://en.wikipedia.org/wiki/Light-emitting_diode) si nu sunt sigur daca lumina produsa de leduri e sanatoasa pentru ochi. Mai bine nu accepti asa ceva. Eu am vazut la lanternele cu LEDuri ca te antentioneaza sa nu le folosesti direct spre ochiul cuiva ca pot avea efecte negative. Nu se pot face experimente pe animale ca nu se stie daca animalele percep culorile precum oamenii si daca au ochii la fel. Ce se vede pe wikipedia e o schema simplificata a ochiului uman. Ochiul uman e o mare minune a lui Dumnezeu. Avem vedere de noapte si vedem alb-negru dar si albastru si verde si vedere de zi cand vedem toate culorile. Fotoreceptorii sunt diferiti si nu se stie cum poate sa afecteze LEDurile sau LASERul acesti fotoreceptori. Asa ca mai bine nu accepti. Ar fi bine sa se faca scandal sa se renunte la aceasta idee absurda. Asemenea ar trebuie sa se stie ca scanarea cu raze X care se doreste sa fie folosita la aeroport e periculoasa si poate duce la cancer si la alte boli pentru cine calatoreste des... Si ca sa faci doua scanari de astea (cu raze X) in decurs de 24 de ore e foarte periculos pentru organism. Last edited by mihailt; 15.02.2010 at 00:16:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din motive de constiinta, desigur. Ce fel de constiinta, nu e greu sa ne dam seama. Citat:
Citat:
Citat:
Daca te numeri printre ei, chiar ai de ce sa-ti faci griji. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi despre infailibilitatea papala | leloup | Biserica Romano-Catolica | 397 | 06.02.2009 19:37:50 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
De ce trebuie sa bagam cipuri in animale? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 05.02.2009 11:22:29 |
Comisia de Etica Ptr. Stiinta/Tehnologie a U.E. impotriva Implantului cu Cipuri | razvan_m | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.01.2009 19:15:45 |
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... | alecsandru | Generalitati | 4 | 15.05.2007 09:16:13 |
|