Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2010, 18:01:08
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Dragul meu, am o veste buna pentru tine si anume ca nici un cip din lumea asta sau cod de bare sau numere cu nu stiu cati de 6 nu vor putea sa te smulga din mana Mantuitorului, a Domnului nostru care a dat totul pentru salvarea noastra.

Lepadarea de credinta, lepadarea de Dumnezeu nu se face prin purtarea de cipuri chiar in propriul corp sau prin acte de identitate de nu stiu ce fel, ci prin purtarea noastra de zi cu zi aratam daca am ramas in credinta sau nu. Cuvantul spune intr-una din epistolele lui Pavel catre Timotei " Cine nu poarta de grija de ai sai, s-a lepadat de credinta".

Te rog sa nu lasi pe nimeni sa te descurajeze si sa privesti cu incredere la Dumnezeu, la creatorul nostru care nu a facut pe nimeni pierdut, care nu a lasat pe nimeni din mana Sa, te rog ca in chestinuni din acestea sa nu pleci urechea la oamenii care pot gresi sau care rau intentionati fiind vor sa induca panica in randul semenilor lor.
Esti sigur(a)?
Citeste si
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iarasi despre infailibilitatea papala leloup Biserica Romano-Catolica 397 06.02.2009 19:37:50
Ganduri ...iarasi 14carol06 Generalitati 1 06.02.2009 17:14:58
De ce trebuie sa bagam cipuri in animale? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 13 05.02.2009 11:22:29
Comisia de Etica Ptr. Stiinta/Tehnologie a U.E. impotriva Implantului cu Cipuri razvan_m Stiri, actualitati, anunturi 0 31.01.2009 19:15:45
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... alecsandru Generalitati 4 15.05.2007 09:16:13