![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
și iată pilda lui Esop ca să nu mă mai închin la idolul prosop și să nu vă mai distrați voi atât de copios exact cum râde ciorb de oală spartă, sau hîrb de burdufuri vechi peticite cu petice noi în care se pune vin nou din Cel mai bun, ce se aseamănă cu pilda semănătorului:
Citat:
Last edited by vsovivi; 11.02.2010 at 13:20:50. |
|
|||||
|
|||||
![]()
AndruscaCIM
Auzi Vsovivi...fa-ma si pe mine sa inteleg, tu aici incerci sa ne vinzi langosi?? Adica intreg BOR-ul e constituit din iselatori, lupi, vulpi si saduchei? Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Last edited by vsovivi; 11.02.2010 at 15:43:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai eu nu te trimit la preoti, asa la modul abstract...am constatat pur si simplu ca un alt sectant de aici, tot pucios are o problema cu intreaba Biserica Ortodoxa, cu preotii, averile, masinile pe care le conduc, si faptul ca cer bani...si alte asemenea. Si da, nu mi se pare ca cineva e intreg la cap...daca atat a reusit sa vada in intreg BOR...si asta din cauza ca s-au tras mai pe dupa oboroc cativa preoti "protestanti" si au impresia ca au ajuns sfinti, in timp ce intreaga Biserica Ortodoxa Romana s-ar lupta cu arghilofilia si alte patimi neintalnite in " Noul Ierusalim"!!!
Sa fim seriosi, nu va trimit la preoti...v-am sugerat doar sa ii cautati si pe cei deosebiti daca tot va plangeti de intregul cler, pentru ca s-ar zice ca nu ati aflat nici unul in afara de secta voastra manioasa si mandra...si vezi Doamne numai " preotii" puciosi or fi sfinti si mai au un cuvant de spus si o viata demna de luat in considerare! Fiti voi crestini cum trebuie, si lasati voi judecatul preotilor...ca numai si pentru pacatul asta...e destul de clar pe unde va situati duhovniceste! Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu exista nici un preot ortodox asa cum iti doresti tu sa fie...in intreaga tara, nicaieri? Ai umblat tu toata tara asta, si ai vazut ca toti sunt la pamant din punct de vedere duhovnicesc, si umbla numai dupa bani...asa cum afirmi? Daca eu iti spun ca exista preoti care iti dau banii inapoi, bani dati de mine pentru ca asa vreau eu...deci nu imi cere nimeni bani mie. Daca eu iti spun ca exista preoti care nu au masini, nici vile, nici nu cer bani si sunt si preoti model...cine are dreptate dintre noi doi, eu sau tu??? Daca exista preoti ortodocsi model, smeriti, induhovniciti si care pastreaza Dreapta Credinta...atunci care ar fi rolul separarii voastre de BOR??
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sa ne lumineze Dumnezeu mintile tuturor!
|
||||||||
|
||||||||
![]()
AndruscaCIM
Pai eu nu te trimit la preoti, asa la modul abstract... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Doamne ajuta! Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi nu ți-am spus că satana se îmbracă mereu în haină de sfînt? este scris... caută și ai să vezi ce fel de portret robot ai să poți să faci, că așa vine satana la tine ca un bătrân smerit și nevinovat, dar ai să constați că fie e ateu, fie dacă e credincios atunci e smintit întru Dumnezeu... deci cum deosebești al cui duh este? poi nu este scris că până și pe cei sfinți crea să-i înșele? de ar putea, și este scris că mici și mari, slobozi și robi, bogați sau săraci cu toții se vor duce păcăliți... dar iată că avem un tip care știe cum are andrei inima așezată înaintea lui Dumnezeu, precis ei fi văzător cu Duhul sau ți-a mărturisit Dumnezeu ție cum e andrei... că e hulitor de cele sfinte... fii domnule serios. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
și are dreptate că doar e clar că azi cu toții suntem păcătoși fie preoți fie mireni fie necredincioși, că nu mai e ca pe vremuri când erau mulți sfinți și mulți mucenici chiar copii, sau drepți prin cetățile păgânicești, azi cu toții netrebnici ne-am făcut până la unul, și așa suntem mai mult viermi mulți, mai multe râme, furnici, leneși, uituci... care cu toții mIscă, mIșcă, așa ca mine... că s-a pregătit tot iadul ca să înghită creștini, și mereu înghite, turme întregi... cete întregi... nici nu se uită la niște mucoși păcătoși ca mine sau ca alții de aici... iadul înghite numai sfințișori... numai pui de... Last edited by vsovivi; 11.02.2010 at 17:03:52. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|