![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci te uită în tine cine îți sunt modelele... că dacă ai alt model în afară de Iisus Hristos deja înseamnă că ai și fost păcălit... te-a flatat o vorbă meșteșugită și vicleană care s-a lipit de tine ca să te admiri cum stai așa singur și cât de fain te îndoiești în gândul tău grijuliu... cât ești de ”mare” acolo în gândul tău sau cât de „mare” ai să ajungi. Numai tu cu tine... ca să poți singur așa cum te învață la școală... deci ori furi de la vecinul de bancă ori poți singur la extemporal sau la teste doar ca să te mândrești și să iei diplomă de bou de la nenia profesorul distrat... poi nu căutați să luați premiu de la profesorii gLumii ci așteptați premiul de la Hristos dar nu cu râvnă din duhul minciunii măririi de sine și al întietății locurilor din capul mesei sau alea din față ci așteptați premiul ăla tainic pe care o să-l primim la arătare fărăndoială... doar dacă am fost cuminți... și ne-am sfințit, adică n-am venit iar la Dumnezeu cu foc străin... cu modele false de înțelepciune și vrednicie fiind plini de foc străin... ![]() deci ”Tot ce întrece dreapta măsură e vătămător” Last edited by vsovivi; 08.02.2010 at 20:05:55. |
|
|||
|
|||
![]()
“...luându-se după străini cu atât mai mult cu cât BOR se înfrățise cu puterea comunistă și a abandonat lupta, iar pe atunci părintele Iosif Trifa a fost declarat eretic deoarece a fost judecat strâmb de către sinedriu că nu mai era vorba de sobor deoarece a dat dreptate minciunilor lacomului pismaș... și abea după revoluția din 1989, memoria Trâmbiței Domnului nr. 1, adică a lui Iosif Trifa a fost restaurată, reconsiderându-se un preot vrednic ce a luptat pentru adevărata ortodoxie până și în mormânt.”
Biserica este iertătoare și dispusă să vadă mai degrabă jumătatea ce plină a paharului. Iosf Trifa a lăsat cu limbă de moarte îndemnul “Rămâneți în Biserică!” văzând că a greșit și că apăruse pericolul schismei. Dar n-a fost așa, ei n-au rămas în Biserică pentru că mândria este de la diavol, iar diavolul înseamnă dezbinare. “Deci nici într-un caz OD nu este același lucru cu neoprotestanții americani sau englezi sau occidentali... că ziceți că sunt niște răsculați, din contră ei au ascultat primii Cuvântul lui Dumnezeu, deci n-au cum fi ei cei tari la cerbice sau îndărătnici așa cum îi acuzați tot pe ei...” Nimeni nu a zis că e același lucru. Fiecare s-a răzvrătit în felul lui și la vremea lui. “2) Apoi spui de o familie de foști bețivi, talentată,...” Pardon, eu am vorbit numai de bine această familie. Dacă F. cânta la petreceri nu înseamnă deloc că ar fi fost și bețiv. “și zici că e rău că au ajuns sfinți și slujitori Domnului, zici că e ceva rău cum au ajuns acum sau or să ajungă copiii lor cândva, sau că e rău că nu mai au relații sexuale trăind ca și frate cu soră căci au deja 3 copii, și zici tu, așa ca un veritabil prooroc, cum că ar fi trăit mai bine în gLume... Nu am spus că au ajuns sfinți și slujitori Domnului, ci au ajuns slujitori liderilor pucioși care se pretind a fi “sfinții Domnului” ... ceea ce este cu totul altceva. De copii am spus că e rău că nu mai merg la școală, și nu mă dezic. Faptul că soții se chinuie unul pe altul încercând să trăiască “frate și soră” în aceeași odaie, e treaba lor. " ... n-am ce zice, nu mai poți dumneata de ce or să ajungă copiii lor... " În vremurile moderne Statul și cetățenii nu mai au voie să fie indiferenți de felul în care părinții își tratează copiii sau gospodarii își îngrijesc sau nu animalele din ogradă. Pentru indiferență sau rele tratamente, părinții pot fi chiar decăzuți din drepturi. “...auzi acolo ce grijă are ea că nu se mai spovedesc ei la BOR și nu mai merg la bisericile din BOR așa cum erau obijnuiți... poi dacă ai grija asta înseamnă că dumneata nu crezi că Sfânta cetate a Noului Ierusalim este sfântă și că este Biserică validă cu Taine Sfinte și că acolo vine mereu Dumnezeu ca să locuiască cu poporul Său... deci dacă nu crezi, atunci nu crezi nici că Domnul lor și al nostru, are puterea să ierte păcatele și să mântuie, exact așa cum nu credeau fariseii și saducheii acum 2000 de ani... deci dumneata vrei să-ți împărtășim necredința... nu că nu poți să crezi ci că nu vrei... și ai vrea să vrem și noi să credem necredința... eu nu-ți cer să te schimbi, e treaba ta în cine crezi și pe cine urmezi.” Aici era vorba de validitatea preoției, nu a Bisericii. Preoții pucioși nu au hirotonie, deci preoția lor nu este validă. În concepția ta, poți să te împărtășești și singur, că tot aia este. Ține-te bine acum și ia o aspirină, dar nu pe stomacul gol: “...încât mă ia cu amețeală când mă gîndesc la voi, mă ia cu cutremur, ca prins de friguri și frisoane,[...] Acum, dimpotrivă, e rândul ca noi să ne ținem bine, ca să nu cădem pe spate de ce auzim: “...Sau poate voi credeți că prosopul este Dumnezeu? așa cum se pare că l-am înlocuit până și eu, pe Dumnezeu, cu un biet prosop de baie... că s-a mâniat Domnul exact așa cum o să se mânie în gelozia sa la judecată ca pe prosopul meu de baie, căci s-a mâniat Mielul din iconița de pe goglindă.” Nu, n-am ajuns la această performanță. Pentru mine, una, prosopul e prosop, iar Dumnezeu este Dumnezeu. “...Deci dacă voi deși e clar că sunteți în lipsă de logică și de argumente și de obraz și de simțire vă încăpățînați să huliți pe Domnul și să nu primiți pe proorocii trimiși, pe cele 7 trâmbițe Apocaliptice... “ Da, e clar că pentru tine suntem în mare lipsă, dar să știi că ne mulțumim cu ce avem și cu ce-am primit de la strămoși. De aceea nu-i primim nici pe “proorocii” de la Pucioasa, nici pe cele 7 trâmbițe apocaliptice care deși au chiuit cât au chiuit, Apocalipsa tot n-a venit. Și nu erau șapte, ci 7,5 (șapte virgulă cinci) pentru că ai uitat-o pe Maria, sora Verginicăi. |
|
||||||
|
||||||
![]()
poi dragă mariamargareta roata bicicleta
“...luându-se după străini cu atât mai mult cu cât BOR se înfrățise cu puterea comunistă și a abandonat lupta, iar pe atunci părintele Iosif Trifa a fost declarat eretic deoarece a fost judecat strâmb de către sinedriu că nu mai era vorba de sobor deoarece a dat dreptate minciunilor lacomului pismaș... și abea după revoluția din 1989, memoria Trâmbiței Domnului nr. 1, adică a lui Iosif Trifa a fost restaurată, reconsiderându-se un preot vrednic ce a luptat pentru adevărata ortodoxie până și în mormânt.” Biserica este iertătoare și dispusă să vadă mai degrabă jumătatea ce plină a paharului. Iosf Trifa a lăsat cu limbă de moarte îndemnul “Rămâneți în Biserică!” văzând că a greșit și că apăruse pericolul schismei. Dar n-a fost așa, ei n-au rămas în Biserică pentru că mândria este de la diavol, iar diavolul înseamnă dezbinare. Citat:
“Deci nici într-un caz OD nu este același lucru cu neoprotestanții americani sau englezi sau occidentali... că ziceți că sunt niște răsculați, din contră ei au ascultat primii Cuvântul lui Dumnezeu, deci n-au cum fi ei cei tari la cerbice sau îndărătnici așa cum îi acuzați tot pe ei...” Nimeni nu a zis că e același lucru. Fiecare s-a răzvrătit în felul lui și la vremea lui. Citat:
Pardon, eu am vorbit numai de bine această familie. Dacă F. cânta la petreceri nu înseamnă deloc că ar fi fost și bețiv. Citat:
Nu am spus că au ajuns sfinți și slujitori Domnului, ci au ajuns slujitori liderilor pucioși care se pretind a fi “sfinții Domnului” ... ceea ce este cu totul altceva. De copii am spus că e rău că nu mai merg la școală, și nu mă dezic. Faptul că soții se chinuie unul pe altul încercând să trăiască “frate și soră” în aceeași odaie, e treaba lor. Citat:
În vremurile moderne Statul și cetățenii nu mai au voie să fie indiferenți de felul în care părinții își tratează copiii sau gospodarii își îngrijesc sau nu animalele din ogradă. Pentru indiferență sau rele tratamente, părinții pot fi chiar decăzuți din drepturi. Citat:
Aici era vorba de validitatea preoției, nu a Bisericii. Preoții pucioși nu au hirotonie, deci preoția lor nu este validă. În concepția ta, poți să te împărtășești și singur, că tot aia este. Citat:
Last edited by vsovivi; 09.02.2010 at 10:04:10. |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Ține-te bine acum și ia o aspirină, dar nu pe stomacul gol:
“...încât mă ia cu amețeală când mă gîndesc la voi, mă ia cu cutremur, ca prins de friguri și frisoane,[...] Citat:
“...Sau poate voi credeți că prosopul este Dumnezeu? așa cum se pare că l-am înlocuit până și eu, pe Dumnezeu, cu un biet prosop de baie... că s-a mâniat Domnul exact așa cum o să se mânie în gelozia sa la judecată ca pe prosopul meu de baie, căci s-a mâniat Mielul din iconița de pe goglindă.” Citat:
Citat:
“...Deci dacă voi deși e clar că sunteți în lipsă de logică și de argumente și de obraz și de simțire vă încăpățînați să huliți pe Domnul și să nu primiți pe proorocii trimiși, pe cele 7 trâmbițe Apocaliptice... “ Da, e clar că pentru tine suntem în mare lipsă, dar să știi că ne mulțumim cu ce avem și cu ce-am primit de la strămoși. Citat:
De aceea nu-i primim nici pe “proorocii” de la Pucioasa, nici pe cele 7 trâmbițe apocaliptice care deși au chiuit cât au chiuit, Apocalipsa tot n-a venit. Citat:
Citat:
Citat:
știu draga MM că ai să pui și intrebările astea; așa că iată le pun de data asta eu în locul tău ca să te liniștești: -De ce mănâncă fără să se spele pe mâini și rup spice în zi de sâmbătă...; și de ce nu postesc ucenicii Tăi? -„...atunci, când Mirele se va lua de la ei, atunci vor posti...” poezie publicată de useri: Te-am pierdut... Duhule Sfinte Te-am pierdut... cum pierde cerul, Multe stele într-o noapte, Te-am pierdut, cum pierde timpul, Clipe dulci și minunate. Te-am pierdut... cum pierde omul, Rugăciunea, făr' să știe... Te-am pierdut, cum pierde pomul, Câte-o frunză, ruginie. Te-am pierdut...cum pierde marea, Printre stânci, câte-un val... Te-am pierdut, cum pierde zarea, Câte-un munte, câte-un deal. Te-am pierdut... cum pierde omul, Câte-o zi, fără de știre... Te-am pierdut, cum pierde dorul, Câte-un drag, câte-o iubire... Te-am pierdut... cum pierde mintea, Un gând bun, care adună... Te-am pierdut, cum pierde gura, Aruncată, o vorba bună... Te-am pierdut... din al meu suflet, Bucurie... Nerostită... Și-acum plâng... fără răsuflet... Inima... mi-e pocăită... Te-am pierdut... Duhule Sfinte, Vino iar de mă învie ! Nu lăsa, că mă cuprinde Neagra moarte... stă să vie... Te-am pierdut... Dulce Iubire... Te-am pierdut... Blândă Lumină... Vino … Te chem ca pe-un Mire... Recunosc, c-am fost de vină... de Mihaela Simon Last edited by vsovivi; 10.02.2010 at 17:04:13. |
|
|||
|
|||
![]()
1. http://noulierusalimnip.wordpress.com/(blog suspendat prin mașinațiunile liderilor pucioși)
2. http://noul-ierusalim.info/ (același blog, actualizat sub alt nume) Tu esti antihristu sau care e treaba???Cine lucreaza prin tine???Am intrat pe unu din site astea:1. http://noulierusalimnip.wordpress.com/(blog suspendat prin mașinațiunile liderilor pucioși) 2. http://noul-ierusalim.info/ (același blog, actualizat sub alt nume) Si sunt niste minciuni mai mari ca tine....sogur ca ai o serie de citate si de nush ce-i alea pe acolo si de unde le-ai luat,dar sa sti ca si diavolul stie scriptura si stie sa o rastalmaceasca in asa fel ca sa-i faca pe cei slabi in credinta sa nu mai creada deloc...Asa ai facut si tu...Am apucat sa citesc cate ceva despre secta sau cam asa ceva...Pai normal ca ti se pare secta ...ca oamenii astia traiesc in sfintenie,si interzice ori ce fel de desfranare si alte placeri lumesti,oare unde ar fi lumea fara sex,droguri,alcool,tigari,cluburi,discoteci...foam ea de bani multi si de averi,crime,violuri,divorturi??? Biserica noastra e de acord cu mare parte din astea...asa ca si tie ti se pare corect...Unde scrie as-i dam bani lu preot la biserica???Unde scri sa-i dam bani cand vine cu botezul???Ude scrie ca preotul sa se plimbe cu masini scumpe???Vad ca te dai mare cunoscatoare in scripturii si dai citate, ia da si mie un citat din biblie in care spune sa dam lu preot banii???sau ca Trebuie sa traiasca in averi multe???Nu te intrebi,oare dc preotii vazatori cu duhul sunt aia care stau in saracie????Lucrurile astea nu ti le explici,nai curaj sa te dai in vorba de astea care sunt realitati,Tu ataci oamenii aia nevinovatii... Esti in mare prapastie...ridicate cat mai ai timp si cat mai poti face asta,draga mariamargareta...Ai cazut in mana diavolului prin necredinta ta,si te-ai inversunat sa crezii propriile tale pareri ca si cand asa ar fii,si asta nu ar fi rau daca ti-ai pastra parerile pt tn,dar sa strigi in gura mare,este chiar penibil,uneori nici nu sti ce prostii scrii si te contrazici singura...probabil ai intor multi oameni de la credinta si ve-i continua sa faci asta...dar pana cand draga mea??? crezi ca ala rau te si protejeaza??esti doar o unealta in mana lui si rade de tine... Sterge forumu ala care este de tot rasu...este facut in graba si in disperare cred...van in vedere grafica si ce scrie pe acolo...Crezi ca Dumnezeu se impiedica de tine?sau de altii care fac ca tn???Nu ai nici o sansa in fata acestui Cuvant al Lui Dumnezeu...Pt ca este insusi Dumnezeu si nu se impiedica de un om razvratit... Imi scapa acum numele dar stiu despre un preot care,care a tinut cu tot dinadinsul sa intre in manastirea Noul Ierusalim si si s-a inegrit picioarele...Stiu sg ca si tu sti,dar nu vrei sa spui oamenilor si asta...Treaba ta |
|
|||
|
|||
![]()
Motto: “Iar El a zis: Vedeți să nu fiți amăgiți, căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, și vremea s-a apropiat. Nu mergeți după ei.”(Luca, 21,8)
“Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul și antihristul.” (Ioan 1,7) Cuvântul Pucios din 7 februarie a.c. vine cu o ofensivă neobișnuit de dură și de caustică la adresa bisericii majoritare, acuzând-o că ascunde în ea lucrarea lui Antichrist. Dar cine oare este Antihristul, care, prin substituire de Persoane, tăgăduiește că doar Iisus cel înviat în trup și înălțat la cer este Hristosul, și astfel tăgăduiește pe Tatăl și pe Fiul? (v. Ioan 2,22) Încă de la începuturile bisericii, amăgitorii eretici docheți au pus la îndoială natura duală a lui Hristos: om și Dumnezeu. Hristos a venit însă în trup ca să se arate oamenilor ca Om adevărat, dar a înviat și S-a suit la ceruri ca Dumnezeu adevărat. Apoi, mai înainte de Înălțare, El le-a promis ucenicilor că va reveni pe pământ întru slavă, ca să-L vadă toți oamenii care l-au așteptat și cei care nu L-au așteptat și cei care L-au împuns. Iar când va reveni, El va reveni tot în trup, ca să fie recunoscut de toți după semnul cuielor din mâinile și din picioarele și din coasta sa, așa cum S-a făcut cunoscut după înviere ucenicilor Lui și lui Toma. Pecețile durerii din trupul Său vor fi garanția că El este, și nu un înșelător printre ceilalți înșelători iluzioniști despre care Însuși Domnul a spus: “Vedeți să nu fiți amăgiți, căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, și vremea s-a apropiat. Nu mergeți după ei.”(Luca, 21,8) Iată, am fost avertizați, și acum e atât de simplu să ne ferim de antihriști, cei care se travestesc în hristoși mincinoși. Ni s-a spus până și parola după care îi vom cunoaște. Ar fi suficient să fim atenți cine sunt cei care spun aceste cuvinte: “Eu sunt, și vremea s-a apropiat”, fie că vor veni în trup, fie că vor veni în duh. Căci și fără de trup pot veni amăgitori care să pretindă că sunt purtătorii de Cuvânt ai lui Hristos, că sunt însuși Duhul lui Hristos. Deși noi știm că, de la Înviere și până peste veacuri, Hristos nu se va mai despărți vreodată de trupul Său cel înviat, pentru că o nouă despărțire de trup ar însemna o nouă moarte pentru El. Căci Hristos o singură dată a murit și a înviat pe cruce, iar moartea Sa și Învierea Sa sunt adevărate și sunt suficiente pentru mântuirea tuturor oamenilor. Hristos nu se va mai despărți niciodată de trupul Său cel înviat, pentru că El este calea, adevărul, învierea și viața, iar moartea nu mai are nici o putere asupra Lui. Ereticii docheți considerau însă că Hristos a fost, chiar și în cursul petrecerii Lui pe pământ, doar duh înșelător, care s-ar fi drapat cu un trup aparent cu care i-a înșelat pe cei cărora le propovăduia, și astfel ereticii Îl făceau pe Hristos mincinos și amăgitor. Erezia trupului aparent al lui Hristos este preluată în zilele noastre de către ereticii iluzioniști pucioși, care pretind că Hristos din nou S-a despărțit de trup și a revenit doar cu Duhul Lui pe pământ; așadar nu în trup, ci în cuvânt, căci Hristos mărturisise despre Sine că El este Cuvântul lui Dumnezeu. Și a revenit în cuvânt, spun ei, deoarece El nu mai avea nevoie de trup. Iar Cuvântul de la Pucioasa chiar așa le spune celor care se complac în a fi amăgiți: “Eu sunt, și vremea s-a apropiat”: “ Sunt Domnul Iisus Hristos, Fiul Tatălui Savaot. Sunt în cer și pe pământ deodată [...] Eu sunt Alfa și Omega, și spun acum, la sfârșit, aceasta, ca să le spun celor necredincioși că așa cum am fost la început sunt și la sfârșit, [...] Eu sunt Dumnezeu-Cuvântul, și nu vrea omul necredincios să fiu Eu Dumnezeu-Cuvântul acum, la sfârșit, [...]” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 7 februarie 2010) “Fiule, mai e scris în Apocalipsă un război, dar nu cu arme de foc. Și să știți că apropiatu-s-a.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 22-02-1977) “ Iubiții mei, se apropie vremea slavei văzute.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 1-02-1992) “ Iarăși zic vouă: copiii voștri sunt lume, măi mămică, dar voi iubiți sfințenia, că vremea este aproape.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 21-11-1992) “ Pace din cer, pace de la Domnul Iisus Hristos, Cel lucrător în Tatăl și în Duhul Sfânt, că se apropie vremea să plinesc lucrarea Mea și să dau Tatălui în primire tot ceea ce Mi-a poruncit să lucrez, pentru că Eu am lucrat prin Tatăl, și pentru aceasta Lui Îi voi da împlinirea lucrării ce am avut-o de lucrat între oameni. Te du, Verginico! Du-te și îți începe lucrarea cuvântului ceresc ...” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 12-12-1992) “ Luați de la Mine înțelepciunea cuvintelor, fiilor lucrători. Luați și lucrați, că vremea este la ușă.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 28-2-1999) Nici slujitorii Bisericii nu sunt ocoliți, ba chiar sunt printre primii chemați la amăgire cu aceleași cuvinte luate din Scripturi: “Eu sunt și vremea s-a apropiat!”. Glasul de la Pucioasa le cere poruncitor ca să-i deschidă porțile Bisericii și ca să-l primească, ca el să intre pe ele ca un stăpân. Oare asta nu înseamnă că până acum n-a intrat în Biserică, ci a dat târcoale neputincios împrejurul ei? Iar dacă ei nu vor deschide, nici Glasul nu-i va cerceta, așa cum are de gând să facă: “ Deschideți porțile bisericii voastre, voi, arhierei și preoți ai bisericii! Deschideți, ca să intru la voi și să vă cercetez! Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu, Hristosul Tatălui, și vin pe norii slavei cuvântului Meu și vin mereu, că este scris în Scripturi despre venirea Mea pe care Mi-o pregătesc. Vremea venirii Mele s-a apropiat. Voi credeți în Scripturi? Voi credeți că vin și le împlinesc? Voi credeți în venirea Mea? Voi cunoașteți Scripturile și adâncimea tainelor Mele din ele? Cunoașteți voi adâncimea cuvântului Meu din Scripturi care grăiește despre venirea Mea? Deschideți și răspundeți lui Dumnezeu! Amin. De mai bine de patruzeci de ani Mă scriu în această carte a cuvântului Meu din vremea voastră, cartea prin care Eu vin cuvânt din cer pe pământ ca să cercetez viii și morții, drepții și păcătoșii, și apoi să dau fiecăruia după cum este fapta lui. Deschideți porțile voastre și ale bisericii voastre, ca să intru ca un Stăpân și să vă cercetez! “ (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 12-4-1998) Acum este vremea lui Antichrist, vremea zilelor de pe urmă: “ Este vremea lui antichrist. Lucrează antichrist în chip nevăzut; are slugi care aleargă din om în om [...]” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 7iunie 1958) Gura păcătosului, adevăr grăiește, zice o vorbă din bătrâni. Pe Antihristul de la Pucioasa îl ia gura pe dinainte, mărturisind că el nu vine niciodată cu strălucire și cu putere multă și cu slavă și în văzul întregii lumi, așa cum este scris, ci vine întotdeauna în miez de noapte, ca un fur iluzionist, furișându-se la adăpostul întunericului, rugându-se de pucioși ca să-l slugărească. El pretinde că este simultan două persoane dumnezeiești într-o singură ființă: Fiul Tatălui (dar fără de trup!!) și totodată Duhul Sfânt, trimiși din cer pe pământ ca să facă voia Tatălui: “ Pocăiți-vă de faptele întunericului, o, fii ai veacului acesta, că Eu vin ca un fur, și vremea Mea s-a apropiat, și Eu sunt Domnul dreptății și sunt Duhul Adevărului și sunt din cer peste pământ, și nu lucrez ca omul și nu fac voia omului, ci fac voia Tatălui Meu, Care M-a trimis să vin atunci și acum.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 7iunie 1998) Vremea sfârșitului este începută încă din anul 1955, anul celei de-a doua veniri pe furiș a Domnului Pucioasei. El n-a venit deci așa cum anunțau Scripturile, întru putere și slavă, ca să-l vadă toată suflarea pământului, ci a venit ascuns și neputincios și plângăcios, doar pentru cei care cred că a venit: “– Iată vremea! Eu, Domnul, am unit cerul și pământul când M-am născut Om din Fecioară. Eu, Domnul, iarăși am unit cerul cu pământul când M-am coborât în anul 1955 în România cuvânt întru a doua Mea venire. Eu sunt Cel ce sunt, și am venit ca să fiu, ca să vadă oamenii cei necredincioși că sunt. Dar ce cred oamenii că înseamnă venirea Domnului? Ea nu se așteaptă, ea se trăiește; ea nu se pregătește, ci este, căci Eu sunt Cel ce sunt, pentru cei ce sunt întru Mine, iar pentru cei necredincioși, Eu nu sunt, Eu nu vin, că ei nu Mă așteaptă să vin.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 28-8-1998) Vremea s-a apropiat, iar în anul 1955 Duhul Domnului a coborât pe pământ în trupul Verginicăi și Și-a făcut casă în trupul ei: “ O, florile Mele, ce vijelie mare e pe pământ! Spuneți voi, cine v-a deșteptat și v-a spus că vremea s-a apropiat? Tată, a făcut Domnul o casă și a coborât la voi pe pământ, nu acum, ci peste o clipă, nu peste o zi. Florile Mele, privegheați, ca să puteți intra în ea.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 1 mai 1960) |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei001 spunea despre pucioși:
“Pai normal ca ti se pare secta ...ca oamenii astia traiesc in sfintenie,si interzice ori ce fel de desfranare si alte placeri lumesti,oare unde ar fi lumea fara sex,droguri,alcool,tigari,cluburi,discoteci...foam ea de bani multi si de averi,crime,violuri,divorturi??? Biserica noastra e de acord cu mare parte din astea...asa ca si tie ti se pare corect...” ...Trebuie sa traiasca in averi multe???Nu te intrebi,oare dc preotii vazatori cu duhul sunt aia care stau in saracie???? Nu, nu de aceea sunt pucioșii sectă. Și nu e vorba de faptul că mi se pare mie (sau altora care văd la fel ca mine lucrurile) că sunt o sectă. Pucioșii sunt schismă sau sectă pentru că sectă însemnă secționare, adică tăiere sau ruptură a unui mădular sau a mai multora din trupul întreg al Bisericii. După ce că s-au rupt singuri din trupul Bisericii, iluzioniștii pucioși i-au întors spatele și au început să o mai și ponegrească așa cum faci și tu, când zici că “Biserica noastră (a noastră? a ta? mai este asta biserica ta, pe care o ponegrești ca un golan?) e de acord cu mare parte din astea”, adică mare parte dintre relele pe care le-ai înșirat tu mai sus. Nu, Biserica nu este de acord nici cu desfrâul, nici cu drogurile, nici cu beția, nici cu destrăbălarea în case de adunare, nici cu avariția, nici cu crimele, nici cu violurile, nici cu divorțurile. N-ai să găsești tu în cărțile de slujbe vreo “slujbă de divorț”, așa cum sunt pentru botez, pentru cununie sau pentru înmormântare, dar mai întâi trebuie să citești asemenea cărți, ca să știi apoi, dar ca să citești și să scrii corect ți-ar mai trebui ceva școală. Biserica însă nici nu iese la război cu păcătoșii, așa cum fac unii care se înrolează singuri fără să-i tocmească nimeni în “oști ale Domnului” sau clanuri (zise “obști”) puritane pucioșești. Biserica îi îngăduie și pe păcătoși (deși nu este de acord cu păcatele lor, ci îi învață și-i mustră acolo unde este cazul), așa cum a primit ea de la Sfântul Apostol Pavel: “Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva.”(I Cor. 6,22) Iar pentru cei mai grei de cap ca tine, Sfântul chiar se repetă, cu riscul de a fi cotat ca “pisălog”: “Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi folosesc. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate zidesc.”(I Cor. 10,23) Cât despre sfințenia pucioșilor, poate te interesezi de la sursă despre cazul de bigamie a unor pucioși din “obștea” de la Coșereni. Că tot spui tu că la ei se “interzice ori ce fel de desfranare si alte placeri lumesti”. Și pentru că te roade invidia pe “averile multe” ale preoților și le dorești să le moară capra ca “să stea în sărăcie”, te anunț că și liderii pucioși de la Pucioasa, pe care tu îi admiri de la distanță, au (săracii de ei!) și niscaiva terenuri, au și ceva case, au și câteva mașini scumpe, au gaze la sobe, au încălzire în pardoseală și hambare multe de locuit, mai multe decât ar avea nevoie, iar cu banii nu stau deloc prost (adică așa cum visezi tu, “în sărăcie”). Chiar acum își mai construiesc un hangar imens, care o să stea gol ca și celelalte, dar banii trebuie investiți în ceva durabil; du-te la Pucioasa ca să-l vezi, că e aproape gata. Așa că, Andrei001 puiule, ești și tu în devenire un sectant mititel, dar plin de ifose. Semianalfabet și habarnist în ale teologiei, îți dai cu părerea ca să nu dormi și faci proorocii ca Pythia despre înnegrirea picioarelor altora. Dacă tot te mănâncă pielea, fă-le o vizită pucioșilor, că te înghit ei de bucurie cu pene cu tot. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Dar de ce spui ca e sectant in devenire, mie mi se pare ca e format deja...la cum priveste BOR in comparatie cu " biserica lor", e prea implicat in ceea ce spune...pentru a fi unul din afara celor descrise!!Parerea mea acum... Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
răspunsuri pe albastru pentru mariamargareta
Motto: “Iar El a zis: Vedeți să nu fiți amăgiți, căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, și vremea s-a apropiat. Nu mergeți după ei.”(Luca, 21,8) “Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul și antihristul.” (Ioan 1,7) Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by vsovivi; 11.02.2010 at 13:14:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi cer scuze, dar asta este interpretarea dintotdeauna a sectarilor, dau cu coada peste intreg sistemul, facand abstractie de cei cinstiti, cu vocatie, credinta si preocupare pentru sufletele oamenilor...lasati de Dumnezeu acolo unde sunt...si asta pentru a-si justifica si evidentia"curatia sufleteasca si inalta treapta duhovniceasca la care au ajuns"...prin prisma carora privesc la viermii corupti si mincinosi de jos. Scuze...dar un asemenea mod de gandire este abominabil pur si simplu...luati si cautati fratilor preotii cu har, cinstiti si cum ii mai doriti voi, care nu va cer nici un sfant, care au dacie sau fiat, care traiesc in apartamente mizere, la tara....cautati-i ca doar de aia aveti picioare, ochi, urechi si creier...ca sa aflati, nu sa va luati " sfintenia" si sa va dati deoparte, sa nu cumva sa va corupeti Doamne fereste si voi...credinciosii " adevarati"!!! Ai grija...ca nu e in ordine deloc modul asta de gandire!!!Trezirea...ca preoti buni sunt peste tot, asta daca nu cumva nu te intereseaza deloc existenta lor...si ai alte prioritati, si asta e doar un pretext bine cunoscut in randul sectarilor!! ![]() Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|