![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Afara ne intalnim cu lumea, iar la biserica cu Dumnezeu. Cred ca esti si tu de acord, Noesis, ca se impune o tinuta decenta in biserica. Ori afara fiecare se imbraca cum ii place, acolo nefiind prea multe reguli restirictive.
Dar sa apreciem la Radu, ca nu ii place sa fie ispitit in biserica. In lume fiind, cu totii suntem ispitit intr-un fel sau altul; macar in biserica sa fim lasati sa ne gandim la Dumnezeu. Si aceasta spunand, sa nu crezi acum, ca in afara bisericii nu ne gandim la Dumnezeu... |
|
||||
|
||||
![]()
Hm, mie mi se pare ca o tinuta decenta se impune oriunde.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este Noesisaa.
N-am inteles din mesajele celelalte: 1. Nu ne simtim deranjati pe strada de tinute provocatoare si ne-la locul lor? Eu da, si sunt femeie! Ma deranjeaza pana la cer si femei si barbati imbracati aiurea si provocator si cu tatuaje si piercing. Ei din astia eu n-am vazut sa intre in biserica. rareori vad cate o femeie/fata care sa fie deranjanta in biserica prin tinuta ei. Acele femei nici nu vin la biserica. 2. Numai in biserica ne gandim la Dumnezeu? Eu ma gandesc tot timpul si ma stradui sa fiu consecventa fata de El prin decenta. |
|
|||
|
|||
![]()
Noi nu am ajuns pe acest topic sa cadem de comun acord cu privire la tinuta femeii in biserica, si acum ne extindem si asupra lumii, asupra careia nu avem nici o influenta?!?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 217 | 27.08.2025 00:39:27 |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 11:33:59 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Biserica si discriminarea femeii | Golbi_ | Despre Biserica Ortodoxa in general | 460 | 08.12.2011 18:19:07 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
|