Citat:
În prealabil postat de Radu32
pot spune ca am vazut, de cateva ori,cateva credincioase de sex feminin,destul de tinere, imbracate cu totul neadecvat,si chiar povocator.
probabil diavolul le-o fi inspirat sa se imbrace asa, ca pe strada,nu stiu !
cert e ca m-am simtit f prost, pt ca,imi deviau gandurile de la cele sfinte, spre alte directii...
cred ca ar trebui interzise asemenea tinute in biserica !
|
Voi toti mergeti la Biserica sa ascultati slujba ,Cuvantul Domnului ...singurul care ar trebui sa spuna ceva este Preotul ,el trebuie sa dea sfat turmei ,in rest toti judecati ..va ganditi vreodata ca poate o persoana care vine in graba si totusi ajunge intra in Sfanta Biserica poate sta putin la Biserica si tot sufletul i se umple de fericire ca a ajuns? poate iese chiar mai castigata din Biserica !
Parerea mea este sa va uitati la Icoane sau candele mai mult si sa nu uitati de ce a-ti venit la Biserica { eu una personal am primit acest sfat cand ma uitam cu admiratie prea mult la un cantaret de la strana ,sfat acordat de un bun prieten de pe acest forum+ tin sa precizez eu am cerut sfatul ,mi se parea si mie ca ma uit prea mult!}
Citat:
În prealabil postat de anna21
Nu bate nimeni campii, Sophia.
Sunt convinsa ca sunt femei care nu pot sa treaca asa cu usurinta peste cerinta baticului.
Mie nu mi se pare absurd.
|
Adevarat graiesti ,nici mama mea nu suporta ideea ,imi spune ca totul se intampla ca sa sufere femeia pe aceasta lume ,de ce sa se urateasca femeia ? si tot felul de chestiuni dar va spun sincer i-am raspuns : sta scris in Biblie ca trebuie sa ne acoperim pentru ingeri ,iar eu i-am zis : mama inainte nici eu nu simteam asta dar acum mi-ar fi rusine sa nu imi acopar capul ,asta simt! nu a mai zis nimic mama mea ,dar tot nu este de acord ,tine cu incapatanare la opinia ei.
Citat:
În prealabil postat de ioanda
Fratilor, sa nu uitam ca FEMEIA este icoana MAICII DOMNULUI, iar barbatul icoana Mantuitorului. Sa ma ierte Prea Sfanta Fecioara dar nu mi-as putea-o imagina niciodata in pantaloni, coafata, machiata, rujata... in biserica!
Afara de asta, Dumnezeu spune clar ca femeia imbracata ca barbat si barbatul imbracat ca femeie, este uraciune in fata LUI.
Eu zic ca nu este vorba de veacul in care traim sau de secolul vitezei, ca doar nu asta ne-a sucit mintile de am uitat ce ii place lui Dumnezeu si ce nu.
Niciodata unui Creator desavarsit nu o sa-i placa "carpelile", "spoielile", "renovarile" si "restaurarile" facute peste lucrarea LUI.
Machiajul pentru Dumnezeu este jicnire. Se simte jicnit pentru ca femeia nu este multumita de felul in care a zidit-o EL. Si plus de asta dragele mele, nu mai purtati atata grija de "carcasa" ca nu mergeti cu ea in Rai. Cosmetizati-va sufletul mai degraba! Incepeti curatenia din interior spre exterior si apoi imbracati-va cu haine, trupurile voastre omenesti in decenta firii.
Mantuitorul zice ca este vai de cel care va smiti pe unul dintre ai lui (preoti, calugari, maicute, slujitorii LUI) si ca mai bine i-ar fi lui daca i s-ar lega o piatra de gat si ar fi aruncat in Mare... Asa ca nu provocati pe nimeni, mai ales in biserica.
|
Acum eu inteleg ca spune peste tot cat de urat este sa se imbrace femeia ca barbatul ,dar si cand femeia ajunge sa faca si treaba barbatului in casa? si este mai usor sa poarte pantaloni ...in fine
Alta parere a mea este ca ar trebui sa ne confruntam cu problemele noastre personale mai mult si sa luptam cu sinele...aceea lepadare de sine nu este usoara dar nu imposibila asta ne-o demonstreaza Sfintii.
Dumnezeu sa ne ajute pe toti .Ma iertati daca am gresit cu ceva.