![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca totul a inceput printr-o explozie primordiala acum 13,7 miliare de ani, iar in urma acestei explozii,care face ca universul sa expandeze si azi, aU avoluat sistemul planetar, glaxiile si viata, de la bacterie,pana la om !
Se pune o intrebare fundamentala: cum poate un haos lipsit de inteligenta sa produca creierul uman si constiinta aferenta lui ,fara ca acest haos sa aiba in el un program prestabilit,si o constiinta cel putin egala,daca nu mult superioara fata de cea a omului ? Cum poate inferiorul sa produsca din sine forma superioara, fara a o fi avut dinainte ca si plan ? La intrebarea asta as vrea sa raspunda ateistii ? ai rog chiar ...sa imi dea un raspuns plauzibil logic ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau un diamant e "superior" unei pietre? |
|
|||
|
|||
![]()
Stim din Sfanta Scriptura ca si "diavolii cred si se cutremura". Ateii, insa nu. Sa intelegem ca cei din urma sunt chiar mai prejos decat cei dintai?
Nu cred ca se cuvine totusi a spune asta, din moment ce tot Scriptura ne lumineaza, spunand: "Zis-a cel nebun in inima sa: "Nu este Dumnezeu !". Totusi, Dumnezeu voieste ca toti sa ne mantuim, venind la cunostinta Adevarului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Afirmatia de mai sus, oferita fara argument, nu lumineaza, ci doar eticheteaza.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ateismul e sexy | Bast-et | Generalitati | 32 | 20.09.2010 19:17:53 |
De ce dragostea este un acziune "murdara" pentru religie? | KittyNou | Generalitati | 27 | 14.06.2010 18:14:36 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 21:50:10 |
|