![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nu-i bai, lumea din jur prea putin conteaza, insa voi trebuie sa discutati....iar el nu trebuie sa te vada si sa te simta sub nicio forma singura, neputiincioasa...sau deschisa spre alte compromisuri, ci sa simta aceasta discutie ca pe o ultima sansa... Incearca sa fii ferma in ceea ce ai de spus, sa vada ca te-a afectat aceasta situatie si te-a dezamagit...exact cat de tare simti asta, astfel incat sa il scuture putin, si poate sa il trezeasca la realitate...daca nu pe loc, sa simta presiunea totusi... E un viciu periculos, asa ca intr-adevar poate ca e necesara prezenta ta langa el, asta numai tu stii...desi eu cred ca tu ai fost tot timpul langa el, si inca mai mult decat atat, din cate am putut vedea.... ![]() Nu le spune parintilor tai daca asta ii va indurera, dar fa in asa fel incat aceasta situatie...sa nu fie deloc minimalizata, sau sa li ( lui si parintilor lui, cu care locuiesti) se para ca te afecteaza prea putin fata de gravitatea ei...astfel nedandu-i decat sansa sa isi revina. Daca spune ca intentioneaza sa se duca la psiholog, e foarte bine...insa asta e doar inceputul, pentru ca va avea multe de facut, recunoscut, inteles, si de respectat...si cu care sa se lupte, dar cu credinta in Dumnezeu se vor rezolva toate! Sa nu te porti ca si cum incerci sa pastrezi o imagine chiar daca nu iti place, sau ca tu trebuie sa acoperi greselile lui in ochii celorlalti...nu, incearca sa il faci sa inteleaga ca pentru niste prostii...te poate pierde! Fii puternica, nu te lasa doborata de situatie...si vezi cum evolueaza lucrurile! Doamne ajuta!
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 22.02.2010 at 17:53:12. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De unde as putea incepe? | 3874960 | Pocainta | 13 | 29.07.2010 22:33:54 |
cum as putea | dumitrucelmare2000 | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 01.02.2010 12:33:43 |
Cine ar putea sa ma lamureasca? | Bator | Generalitati | 12 | 21.09.2009 11:25:52 |
Daca ai putea sa alegi... | draghia_aurelian | Generalitati | 33 | 12.01.2009 18:17:37 |
|