Citat:
În prealabil postat de andreicozia
..Legat de crestinism :)
|
Ce trebuie sa fac sa raman cu inima curata , in conditiile in care:- nu am un loc de munca, nu am studiile terminate , nu reusesc sa gasesc un loc de munca,dar am o casa de intretinut si, ma refer la utilitati si merg la scoala pentru a-mi termina studiile... Toate acestea necesita o oarecare libertate financiara,insa eu nu am nici un sprijin si , totusi traiesc ..Sunt singura pe lume ..asa ma simt chiar daca REALITATEA ESTE ALTA(am familie)..Nu prea stiu sa fac nimic , dar cu toate acestea tin cat pot eu de tare sa nu ajung sa fac compromisuri sau sa imi fac un iubit bogat fara sa-l iubesc. Stiu ca DUMNEZEU este langa mine , ptr ca altfel n-as fi supravietuit.Imi doream sa am familia langa mine, dar ei sunt mult prea preocupati cu ale lor vieti.Nu le pasa deloc de viata mea , tocmai de aceea sper ca Bunul Dumnezeu sa faca in continuare MINUNI cu mine.Nu stiu cat voi mai putea traii in felul acesta ..simt ca ma prabusesc uneori ..am nevoie de familia mea, dar ei nu ma cunosc deloc .le sunt ca o povara ,ii simt..,iar daca le cer ajutorul ma trimit la munca sau imi dau sfaturi de genul” fa compromisuri”,”casatorestete cu un batran cu bani ”, sau sa imi gasesc un baiat cu bani .Ma doare sufletul ca nu pot fi inteleasa si ca de ei am eu nevoie ....Uneori simt ca o iau razna ..Oare dc oamenii in general sunt ocupati de propriile placeri saude lucruri si nu de sufletele celor din jurul lor?!Voi continua mai tarziu..imi este rau si nu pot sa mai scriu.. Va multumesc!