![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă gândești așa nu te supăra dar TU NU EȘT VIE și nici nu vei fi nicodată oricți ani vei trăi. |
|
|||
|
|||
![]()
1. Preotului din prima postare ar trebui sa i se aduca aminte de sfintii inchisorilor ,carora li se aducea de comunisti fecale si urina in inchisori ca sa faca Sf.Liturghie iar acum le curge mir din moaste.
2.In poza din ziar ,postata de andrei_im,copilul e speriat ca deja mancase ,poate chiar bine.Reporterul putea sa intrebe asta pe mama micutului.Daca copilul mic e nemancat, pana pe la ora 11-12,cand se impartaseste deschide gura din instinct. 3.In postarea cu Sf.Maximovici ,nu e vorba de un sfant ci de un om.Sfant a devenit ulterior,dupa moarte.La momentul desfasurarii actiunii era OM.(punct) edit :om =simplu muritor (inca odata punct) Last edited by o_tzaranca; 15.03.2010 at 18:26:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
taranca, taranca dar esti mult mai departe, cu posibilitatea de intelegere ,decit multi dintre noi. Si inafara de capacitatea de intelegere se vede ca si credinta iti este mai temeinica. Cel putin asa vad la acest moment, la altele ... cine stie !De multe ori confratilor le este necesar sa le facem traduceri din romana in romana pt. a intelege despre ce se vorbeste si mai mult ,trebuie sa le precizam si sensul ei neavind dibacia de a le pricepe. Si cu toate acestea de multe ori eforturile ramin zadarnice ! Fiecare are treaba cu ce vrea el sa spuna reducind ,,socializarea" la momolog. Suntem cu totul mult prea departe de sensul si folosul real al dialogului, al comunicarii si comuniunii !! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
stiu foarte bine cine sunteti....nu am vrut sa precizez ....din respect fata de persoanele din jur..... Asa sunt eu..... Nu-mi place sa-mi ridic poalele....
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Tags |
impartasire, lingurita |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ispitele incepatorului sau Impartasire cu nevrednicie? | skicolour | Impartasania (Taina Euharistiei) | 1 | 11.05.2011 21:46:58 |
impartasire bebelus | ginabadea | Impartasania (Taina Euharistiei) | 11 | 21.02.2011 18:53:29 |
Deasa Impartasire | NECTARIE | Impartasania (Taina Euharistiei) | 2 | 18.01.2011 15:46:52 |
Postul fara impartasire | gavriil | Postul | 23 | 29.11.2009 19:54:37 |
|