![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu inteleg cum in lumea protestanta si neoprotestanta este negata fecioria Maicii Domnului. Adica in lumea pagana se gaseau sute de fecioare- vezi cazul vestalelor- iar in crestinism nu s-a gasit macar o fecioara din care sa se nasca Hristos.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cum poți să-L cinstești pe Hristos, iar pe Mama Lui să ocărăști?
În viața pământească, Hristos a cinstit-o și a ascultat-o pe Mama Lui cu multă dragoste. Iar în Împărăția lui Dumnezeu, Maica Domnului este mai slăvită chiar decât Heruvimii și Serafimii. Ea va fi la Judecată la dreapta lui Hristos, ca mijlocitoare pentru oameni. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
El este doar un gladiator: un om cu mușchi care se crede în arenă. Majoritatea covârșitoare a protestanților și neoprotestanților cred că Maica Domnului a fost fecioară și a zămislit de la Duhul Sfânt. |
|
|
|||
|
|||
|
Si atunci de ce nu o pomenesc in rugaciunile lor?
Si sunt deranjati ca ortodocsii o pomenesc si o cinstesc? |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru ca nu considera ca daca a fost o fecioara si a zamislita de la Duhul Sfant ar trebui sa fie pomenita in rugaciunile lor. Protestantii si neoprotestantii adreseaza rugaciuni doar lui Dumnezeu.
Pai, cam din acelasi motiv: multi neoprotestanti cred ca ortodocsii se inchina Maicii Domnului pe cand ei, neoprotestantii, sunt de parere ca inchinarea trebuie adusa doar lui Dumnezeu. Probabil ca in cele mai dese cazuri nu inteleg abordarea ortodoxa. Nici eu nu o stiu prea bine. Ortodocsii se inchina Fecioarei Maria sau o cinstesc si o venereaza? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ortodocsii o preacinstesc pe Fecioara Maria!!! Maica Domnului ajuta foarte mult celor care o cinstesc! Cinstirea dupa cum am scris mai sus, este diferita! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sfintilor, Maicii Domnului li se aduce cinstire. Protestantii nu vor sa stie cum gandesc ortodocsii pentru ca sunt mai multumiti cu ce le spune pastorul ca ar gandi ortodocsii, mai ales ca asa ei insisi sunt pusi intr-o lumina buna si dreptcredinciosii intr-o lumina proasta. Despre Cinstirea Maicii Domnului scrie in Sfanta Scriptura. Si totusi (neo)protestantii isi permite sa ignore Scriptura si chiar sa vorbeasca impotriva ei. Tu ce parere ai? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Autorul protestant pe care eu îl citesc este Richard Wurmbrandt. El vorbește foarte frumos despre Maica Domnului. De la el am învățat și eu să o prețuiesc să o cinstesc pe Fecioara Maria dar de rugat mă rog doar lui Dumnezeu. |
|
|
||||
|
||||
|
Pe lângă Sfânta Scriptură noi avem și Sfânta Tradiție.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni catre Maica Domnului | georgeval | Rugaciuni | 19 | 11.12.2013 00:15:21 |
| NASTEREA MAICII DOMNULUI | georgeval | Diverse Sarbatori | 53 | 07.09.2013 23:56:58 |
| Psaltirea Maicii Domnului | Tia | Rugaciuni | 24 | 09.10.2010 21:34:38 |
| Acatiste catre maica domnului | patinina34 | Rugaciuni | 67 | 11.07.2009 22:35:40 |
| Rugaciuni catre Maica Domnului | phradmon | Rugaciuni | 7 | 12.10.2006 16:01:06 |
|
|