![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei cerceteaza lucrurile omenesc, si nu trebuie sa uitam ce zice Sfantul Ap. Pavel, ca "cuvantul crucii nebunie este pentru cei ce pier; dar pentru noi, cei ce ne mantuim, este puterea lui Dumnezeu". Sa ne rugam ca Domnul sa le intareasca si sa le intelepteasca cugetele; fara aceasta, nu este nicio sansa ca ei sa se apropie de Ortodoxie si de intelegerea adevarului lui Hristos |
|
|||
|
|||
![]()
Sa privim ce scrie in Evanghelia dupa Luca:1,
46.Și a zis Maria: Mărește sufletul meu pe Domnul. 47.Și s-a bucurat duhul meu de Dumnezeu, Mântuitorul meu, 48.Că a căutat spre smerenia roabei Sale. Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile. 49.Că mi-a făcut mie mărire Cel Puternic și sfânt este numele Lui |
|
||||
|
||||
![]()
raspunsul corect l-a dat Miha-Anca:
Citat:
FARA MAICA DOMNULUI SI ACCEPTUL EI :"FIE MIE DUPA CUVANTUL TAU... " FIUL LUI DUMNEZEU N-AR FI VENIT SI IADUL N-AR FI LASAT NICI UN SUFLET SA-I SCAPE ...ADAM SI EVA TOT ACOLO ERAU SI ACUM... DUPA SF TREIME CA IMPORTANTA URMEAZA ,MAICA DOMNULUI ....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni catre Maica Domnului | georgeval | Rugaciuni | 19 | 10.12.2013 23:15:21 |
NASTEREA MAICII DOMNULUI | georgeval | Diverse Sarbatori | 53 | 07.09.2013 22:56:58 |
Psaltirea Maicii Domnului | Tia | Rugaciuni | 24 | 09.10.2010 20:34:38 |
Acatiste catre maica domnului | patinina34 | Rugaciuni | 67 | 11.07.2009 21:35:40 |
Rugaciuni catre Maica Domnului | phradmon | Rugaciuni | 7 | 12.10.2006 15:01:06 |
|