![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat autorizat ?
va rog... |
|
|||
|
|||
![]()
Maria, din cate stiu eu pentru aceasta zi nu exista nici o restrictie canonica impotriva savarsirii cununiei.
Chiar cunosc un cuplu de prieteni ortodocsi care s-au casatorit in aceasta zi (adica, sambata dinaintea Rusaliilor). (De fapt cel mai bine ar fi ca nuntile sa nu se faca sambata, ca lumea sa nu petreaca tarziu si sa nu mai poata sa mearga duminica la biserica.. dar in fine, in zilele noastre nu se mai tine seama de asta) Despre chestiunea legata de doliu nu stiu ce sa spun. Banuiesc ca nunta ati planificat-o inainte de moartea viitoarei soacre. Nu este din cate stiu vreo oprire venita din partea Bisericii...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sambata Mortilor - Mosii de iarna | glykys | Diverse Sarbatori | 1 | 14.02.2015 05:47:33 |
Sambata Mortilor - Mosii de Iarna | mirelat | Diverse Sarbatori | 44 | 23.02.2014 23:56:00 |
Dezgroparea mortilor la 7 ani | chujo30 | Generalitati | 16 | 14.06.2011 10:27:15 |
Sambata, ziua mortilor | bogdanm.marin | Intrebari utilizatori | 1 | 05.02.2010 20:18:06 |
casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 20:29:10 |
|