![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mariuca, sfatul ti-a fost dat.
Este pacat mare. Dar insistentele tale si referirile la Hristos sunt hule! Sa crezi ca iubirea lui Dumnezeu te iarta chiar daca pacatuiesti cu buna stiinta = pacat impotriva Sf. Duh. De aceea insist sa citesti.. nu este mandrie. Este ceea ce trebuie sa faca un crestin: sa-si cunoasca invatatura de credinta. Tu vii aici cu o problema dubioasa pentru ispiti crestinii in discutii in care sub masca unei persoane aflate in dificultate arunci hule. Nu mi se pare cinstit. (I-auzi: mandria cel mai mare pacat. Dar de sodomie si desfranare cum nu ai auzit?) Of! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Anna,
Nici mie nu mi se pare cinstit sa ma acuzi de hula si de sodomie. Iti readuc aminte ca inca nu mi am inceput viata sexuala, asa cum am precizat la inceput. Sunt curioasa, tu ai un prieten? Mariuca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci vezi că simți și tu că nu te poți bucura de nedreptate? Dar dragostea răbdând până la sfârșit nedreptățirile suferite ea nu se bucură de nedreptatea aproapelui căci ea nu caută ale sale... să se autoândreptățească ea... căci atunci nu mai este dragoste ci mândrie, cel mai mare și cel mai urât păcat, păcatul cel mai apropiat. Vezi aici e problema... că din curiozitate zici că vrei să începi... când defapt dumneata vrei, așa cum am pățit-o mulți, vrei s-o sfârșești... fecioria, la suflet și apoi la trup dintr-un moft, din plictis... căzând în abis... în ispită carevasăzică și să crești mare din mică. Last edited by vsovivi; 24.03.2010 at 17:52:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei anna, chiar asa, ia sa ne spui ... tu ai un prieten ? Si de ce ? |
|
|||
|
|||
![]()
Strajerule,
Apropos de ce ziceai mai devreme: "ce spune Hristos prin gura Sfantului Apostol Pavel: [i]„Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împarația lui Dumnezeu? Nu va amagiți: Nici desfrînații, nici închinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împarația lui Dumnezeu." In ce categorie de "nedrepti" intra talharul de pe Cruce? Multumesc, Mariuca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu am un sot. |
|
|||
|
|||
![]()
Mândria este primul din cele sapte păcate capitale, după cum smerenia este cea mai mare virtute.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate Luca.
Insa eu cred ca Mandria comes in 2 flavors: 1. mandria ca pacat - mandrie care implica invidia si raportarea la alta persoana. 2. mandria ca virtute - mandria care nu implica invidie si comparatie, de exemplu daca esti mandra ca ai un sot, e ok. pentru ca asta nu presupune ca sotul tau a fost dobandit printr-o competitie gen "mating" ci a fost dobandit prin iubire. Un pic de nuantare i.e. smerenie nu strica. Mariuca |
|
|||
|
|||
![]()
Mariuca draga,daca doresti sa primesti sfaturi lasa nr tau de telefon(pe privat) uneia din fetele de aici si asa vei primi raspunsuri mai usor si se vor convinge ca intr-adevar esti o tanara ce doreste binele sufletului ei,iar in legatura cu porunca iubirii,aceasta trebuie sa fie cum se cuvine,nu animalica si fara sens;iubirea da roade,dar "iubirea" dintre doua persoane de acelasi sex poate da doar tulburari de comportament,boli...Asculta sfatul lui Strajeru` si lupta pentru o viata normala.Nu lasa patimile sa te conduca la pierzare,ci apropie-te de dreapta credinta si vei afla pace si intelepciune. Sanatate iti doresc!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 19:58:27 |
Nevoie de un sfat va rog ! | andreidiniasi | Umanitare | 9 | 20.04.2010 12:04:56 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 15:29:03 |
Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 01:08:32 |
|