![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Da, corect era 'sti' cu un singur 'i' nu cu doi 'i' (cum gresit am procedat eu aci deasupra). Ei, punem asta pe seama oboselii, indurare!... ![]() In afara de acea greseala minora pe care mi-ai subliniat-o tu, restul este (relativ) corect, in postarea mea. Si da, chestia cu verbul 'a scrie' pe care am postat-o eu acolo, ba da, e!... Rusinica, Andrusca, mai esti si profesoara, ar fi trebuit sa stii aceasta diferentza fara sa mai fie nevoie sa verifici!... m-ai dezamagit si aici... ![]() 'Formele corecte ale verbului “A SCRIE” A SCRIE si nu a scri ex: A SCRIE ceva de folos, nu e pierdere de timp. SCRIEM si nu scrim ex: SCRIEM ce ne pricepem. SCRIETI si nu scriti ex: SCRIETI ,baieti, numai SA SCRIETI !” (H. Radulescu) SA SCRIEM si nu sa scrim ex: SA SCRIEM corect. SA SCRII si nu sa scri ex: SA SCRII numai ce stii. SCRII tu si nu scri tu ex: SCRII sau nu SCRII si tu aceste randuri?' http://www.observatorul.com/articles...detail&ID=4355 Last edited by cherub; 25.03.2010 at 02:39:26. |
|