![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Una-i frumusetea fireasca, a lucrurilor normale, naturale, alta e frumusetea lucrurilor care impatimesc, care trimit spre pacat. Pentru ca si pacatul are frumusete pentru pacatos... Nu cred ca trebuie condamnate opera sau muzica sau literatura in general, dar trebuie selectat cu grija tot ce vedem/citim/ascultam. Am vazut de curand un afis al unei piese de teatru cu nume mai ciudat, pe afis apareau niste doamne nu f imbracate . E clar ca un crestin nu are ce cauta la o asemena piesa. |
|
|||
|
|||
![]()
Bleah, mie nu imi plac operetele. Ma plictisesc teribil daca merg...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
te uiti la opere si la oricare alta sceneta pt documentare si sa-ti creezi o idee despre ce s-a scris,s-a compus, nu trebuie sa si repeti ceea ce se interpreteaza pe scena
|
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la cele spuse de Windorin..nu ma refeream la cei care au in cap ..un anumit tip de muzica zbuciumata..este putin scos din context ma refeream la muzica ascultata cand ai o anumita stare..iar uneori poti avea si dispozitie pentru house...ma rog..poate cei mai tineri..este adevarat ca house-ul nu-ti poate aduce starea sufleteasca pentru a te ruga..iar despre senzatiile induse..da..dar nu in subconstient..si care sa ne afecteze direct starea de veghe..au fost studii..si se pare ca sunt pure baliverne..in timpul razboiului rece..am inteles..ca ambele mari puteri au demarat programe..de cercetare..dar au renuntat..pentru ca rezultatele nu erau concludente..
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mergem din nou la Sfanta Parascheva! | glykys | Generalitati | 27 | 01.05.2013 10:26:46 |
Cat de des mergem la biserica? | cristian sergiu | Generalitati | 30 | 16.07.2011 21:25:20 |
Sambata mergem la Sf.Paraschiva!!! | elizabeta | Generalitati | 67 | 23.11.2009 23:12:37 |
Cum ar trebui sa mergem la Sfanta Biserica! | alecsandru | Tinuta in Biserica | 35 | 26.07.2009 01:57:02 |
De cate ori trebuie sa mergem la Sf Maslu | pui | Maslul | 16 | 10.06.2008 20:23:11 |
|