Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2010, 17:42:34
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Da, asa este, caci nici o opera din marea literatura universala nu se ridica la valoarea bibliei. Cititi literatura cat mai aveti timp "de pierdut" (desi nu consider ca cititul este pierdere de timp). La un moment dat simtim cum timpul se scurteaza si trebuie sa selectam si sa prioritam. Evident, nu e valabil pentru toata lumea; este insa concluzia la care am ajuns.
S-ar putea sa fie cum zici, am auzit alte persoane putin mai in varsta care spun ca nu le mai interseaza acum literatura, desi au citit multa inainte.

Mie, acum, mi se pare ca imi aduce mule lucruri. Ma face sa inteleg mai bine oamenii, pe mine insami, lumea. Ma face sa trec mai usor peste momente grele. Printre altele.

Cred ca nu este bine sa ne obligam sa citim (sau sa ascultam) numai lucruri religioase, daca nu ne impinge inima numai catre ele. E bine sa lasam sa se dezvolte liber toate interesele noastre si daca facem asta cu deschidere si dragoste, pastrand cârma, Dumnezeu va da sens tuturor acestor lucruri pentru progresul nostru sufletesc si duhovnicesc.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mergem din nou la Sfanta Parascheva! glykys Generalitati 27 01.05.2013 10:26:46
Cat de des mergem la biserica? cristian sergiu Generalitati 30 16.07.2011 21:25:20
Sambata mergem la Sf.Paraschiva!!! elizabeta Generalitati 67 23.11.2009 23:12:37
Cum ar trebui sa mergem la Sfanta Biserica! alecsandru Tinuta in Biserica 35 26.07.2009 01:57:02
De cate ori trebuie sa mergem la Sf Maslu pui Maslul 16 10.06.2008 20:23:11