Citat:
În prealabil postat de BogdanF2
Antoni0, unde vezi tu ortodocsi in comuniune cu Papa de la Roma? Eu unul nu am vazut decat pe Corneanu, si ala a fost sanctionat imediat de Sf. Sinod. Ai citit ce am scris mai sus, ca rataciri din astea se intamplau si prin anii 1600 in Grecia?
Bogdan.
|
Deci, sa inteleg ca ecumenisti aveam si'n 1600? Ce se intampla acum defapt este o "normalitate" care dureaza de secole?
Cat despre comuniune, vezi rugaciunile in comun care sunt o normalitate! In fiecare an se face saptamana de rugaciune ecumenica! Chiar si pe acest forum, pentru cativa useri e foarte "normala" frecventarea adunarilor eretice si rugaciunile cu ei, si chiar si impartasirea cu ei ca asa a zis pr Paraian!
Oficial BOR este ecumenista! Oficial BOR a acceptat tratatul de la Balamand! Oficial BOR considera pe pseudo-episcopii papistasi, Episcopi adevarati! Vezi si toate celelalte acorduri cu coptii, protestantii, s.a.m.d.
http://traditiaortodoxa.wordpress.co...eretica-a-bor/
Astia marturisesc erezia pe fata, huland Ortodoxia si noi aplicam iconomia...
Si inca ceva: sinodul din Bucuresti este vinovat de erezia corneana vazand c'a aparat pe acest eretic! Poate imi vei zice ca sinodul a aplicat o "mare iconomie" (dupa cum zice Epifanie Teodoropoulos in cartea sa)!
Ei bine, lui Corneanu nici rau nu i-a parut de fapta sa eretica! Ce fel de iconomie e asta? Acei episcopi si-au cerut iertare, in timp ce acesta NU!
Dar toti sunt in acelasi duh... Corneanu, Paraianu, Cleopa, s.a.m.d.