Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.03.2010, 02:25:36
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Smile sugestie: fa-te crestin (ortodox), ben_gal

Citat:
În prealabil postat de ben_gal Vezi mesajul
Multumesc pentru link-uri.
Le voi citi.
Subiesctul este: legatura dintre giulguri in general si folosirea cosciugelor ca o alta alternativa.
Nu stiu de ce noi, evreii nu folosim cosciuge. Poate ca asa scrie in vreo carte religioasa, poate e doar traditie, insa daca asa a fost la Yeshua, daca eram crestin asa as fi vrut sa fie cu mine atunci cind Domnul va hotari.
"Nu stiu de ce noi, evreii nu folosim cosciuge." - pai, raspunsul e f. simplu (cred ) - fiindca voi, evreii, in gr-al (acuma, nu stiu despre evreii ortodocsi) inca tineti legea veche (a lui Moise parca), si nu pe cea noua, instituita de Mantuitorul Iisus Hristos (pe care voi L-ati rastignit (adica, ma rog, stramosii vostri) si nu IL recunoasteti ca Dumnezeu). Acuma, nu interpreta gresit raspunsul meu, nu a fost formulat sau intentionat ca un fel de afront personal sau antisemit etc, ci era doar o parere, atata tot...

"daca eram crestin asa as fi vrut sa fie cu mine atunci cind Domnul va hotari." - pai, iarasi, f. simplu: fa-te crestin (ortodox), atunci!... treci la crestinism. In plus, nu ai fi singurul, au mai fost destui evrei care au trecut la crestinism - un exemplu renumit si cunoscut (nu stiu daca si pt. tine), care mi vine acum in minte, ar fi cel al par. Nicolae Steinhardt - iti postez aici, iarasi, un link unde poti gasi ceva mai multe info despre dansul: http://www.crestinortodox.ro/stiri/z...hia-79056.html
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Icoane nefacute de mana omeneasca Mihnea Dragomir Pictura si Sculptura Bisericeasca 18 22.04.2025 08:44:12
Icoane nefacute de mana omeneasca. georgeval Arta bisericeasca in general 9 09.08.2012 00:57:35
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti Lujootm Intrebari utilizatori 0 23.11.2010 19:11:55
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21