Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2010, 11:55:13
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Scopul nedeclarat dar (parase) "real" al LHC, este calatoria in timp.
Fizicienii nu stiu cum functioneaza atomul si tu crezi in calatoriile in timp? Mai intai asteapta-i sa explice formarea unui balon de sapun sau electrizarea prin frecare! :))

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 15:00:33
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Fizicienii nu stiu cum functioneaza atomul si tu crezi in calatoriile in timp? Mai intai asteapta-i sa explice formarea unui balon de sapun sau electrizarea prin frecare! :))
Oare ? Atunci instalatia de la Geneva, de ce te contrazice ? Ti se pare ca au contruit-o niste ignorati in ale atomului ? Nu "cred" in calatoria in timp, altii cred, si anume cei care s-au strans la Geneva, eu numai constat si atat. Si, mai pot sa-ti spun ca in sminteala lor cauta o modalitate(posibilitate), daca exista cumva, sa, cum sa-ti zic(asta ca sa nu ziceti ca deraiez iara), sa ne izole pe noi (adicatelea chiar si pe tine) de planul Divin(este atat de fantastica ideea incat probabil zici tu : asta ori ii prost or bate campii, oare ?).
Vechi 05.04.2010, 15:11:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Si s-ar putea sa nu fie singurul care zice asta..
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 15:26:10
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si s-ar putea sa nu fie singurul care zice asta..
E dreptul vostru, dealtfel, singurul. Ei astea fiind spuse, (i)luminare cu folos...
Vechi 06.04.2010, 10:22:40
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Oare ? Atunci instalatia de la Geneva, de ce te contrazice ? Ti se pare ca au contruit-o niste ignorati in ale atomului ? Nu "cred" in calatoria in timp, altii cred, si anume cei care s-au strans la Geneva, eu numai constat si atat. Si, mai pot sa-ti spun ca in sminteala lor cauta o modalitate(posibilitate), daca exista cumva, sa, cum sa-ti zic(asta ca sa nu ziceti ca deraiez iara), sa ne izole pe noi (adicatelea chiar si pe tine) de planul Divin(este atat de fantastica ideea incat probabil zici tu : asta ori ii prost or bate campii, oare ?).
Instalatia e construita tocmai pentru ca oamenii de stiinta sa inteleaga cum functioneaza atomii - pentru ca deocamdata mare lucru nu stiu despre atom; exista multe teorii, insa nedemonstrate! Hadronii, niste particule subatomice grele, sunt accelerati la viteze foarte mari pentru a-i ciocni unul de altul, pentru ca in urma ciocnirii sa culeaga date noi despre modul in care acesti hadroni sunt organizati in interior. E ca si cum cineva ciocneste doua pietre care scot scantei, aceste scantei sunt filmate si imaginile sunt apoi analizate spectral pentru a ne da seama indirect din ce material sunt facute cele doua pietre. Nu e nimic fantastic aici, chiar daca acest accelerator are zeci de kilometri circumferinta. Asa ca, te rog sa nu mai crezi in tot felul de teorii absurde, pentru ca mai mult tu vei fi smintit in felul asta...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 06.04.2010, 14:28:51
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Instalatia e construita tocmai pentru ca oamenii de stiinta sa inteleaga cum functioneaza atomii - pentru ca deocamdata mare lucru nu stiu despre atom; exista multe teorii, insa nedemonstrate! Hadronii, niste particule subatomice grele, sunt accelerati la viteze foarte mari pentru a-i ciocni unul de altul, pentru ca in urma ciocnirii sa culeaga date noi despre modul in care acesti hadroni sunt organizati in interior. E ca si cum cineva ciocneste doua pietre care scot scantei, aceste scantei sunt filmate si imaginile sunt apoi analizate spectral pentru a ne da seama indirect din ce material sunt facute cele doua pietre. Nu e nimic fantastic aici, chiar daca acest accelerator are zeci de kilometri circumferinta. Asa ca, te rog sa nu mai crezi in tot felul de teorii absurde, pentru ca mai mult tu vei fi smintit in felul asta...
Multumesc, am dat curs.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
LHC Geneva, Noul Babilon ? eodor nastasa Teologie si Stiinta 13 09.04.2010 09:14:58