![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar totusi noi suntem insemnati cu semnul Domnului... pe care voi l-ati pepadat. De ce oare?....
|
|||
|
|||
![]()
Stimată soră, vezi că în limbaj biblic semnul este al Fiarei și nu ți-aș dori să ai parte de el...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu vorbeam de "Semnul Fiului Omului"... Sper sa nu le confunzi....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Semnul Fiului Omului se va arăta pe cer (Mat. 24,30), nu vor fi însemnați oamenii cu el. De însemnat cu un semn (pe mâna dreapta sau pe frunte) vor fi însemnați doar închinătorii la Fiară. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si care va fi semnul care se va arata pe cer, dupa parerea ta?
|
|||
|
|||
![]()
În Matei 24,30 corespondentul grecesc pentru "semn" este semein , „semn”, „marcă”, „dovadă” (vezi și Luca 2,12 unde apare același termen). „Dovada” care va deosebi revenirea lui Hristos de înșelăciunile hristoșilor mincinoși este norul de slavă cu care El revine pe acest pământ.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci intai se va arata pe CER Semnul Fiului Omului, apoi va veni Fiul Omului pe norii cerului... Oare norul de slava sa fie "Semnul"? Eu cred altceva...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|