Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2010, 18:37:35
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Deci cum iti spuneam draga Laurentiu, eu nu denigrez pe nimeni, si daca l-as fi cunoscut personal sigur i-as fi inteles felul sau militant de a fi. Asta insa nu inseamna ca as fi adoptat perspectiva dinsului, asa cum nici acum din ce am citit nu o fac.

Repet, eu fac referire, si am dreptul sa o fac cind vreu si cit vreau, la felul lui de a vedea lucrurile, deci sub nici o forma jigniri personale ci sunt lucruri pe care eu i le-as fi spus cu siguranta in fata. Si cind spun asta, sa ma crezi, deoarece eu am discutii libere cu preoti si cu stareti!

Faptul ca tu le percepi asa are o explicatie de natura psihologica deoarece esti foarte atasat de acest nume, eu, in schimb , bazat pe greselile de perceptie a lumii care le face in scrierile sale NU, intelegi cum stau lucrurile.
Vremurile ortodocsilor alora docili care pot fi usor invirtiti din condei dupa cum vezi s-au dus!

Deci vezi-ti tu frumusel de blog-ul tau( destul de reusit de altfel) si incearca sa nu impui prferintele si MAI ALES predilectiile tale altora.

Deci el poate fi o mare personalitate PENTRU TINE insa dupa cum vezi, in urma ultimului control facut in tara, Legionarii inca nu erau la putere, deci impunerea prin forta a unuia sau a altuia NU TINE! oricit de talentat ai fi in scris.

Am lucrat si lucre si pe schela la biserici, cunosc tehnicile de fresca , de mozaic, de iconografie, deci nu vorbesc sa ma aflu in treaba.
Eu cind iti spun ca acest personaj nu a reusit sa ma impresioneze cu mare lucru, este bazat pe experienta, studiu din carti si din vizite in locuri Bizantine, intelegi?

Ca sa o scurtez, cred ca solutia este sa ne vedem de felul in care vede fiecare din noi ortodoxia( in nici unul din cazuri gresit ci doar diferit) si sa ne acceptam diferentele de opinie.
..si astea fiind spuse
Doamne Ajuta! si tot inainte!
SE VEDE CA NU TE+AI RUGAT NICIODATĂ LA MORMINTUL PĂRINTELUI ARSENIE BOCA..ROAGĂ-TE ACOLO PT VRE-UN AJUTOR CIND AI NEVOIE..SI APOI SA MAI VORBIM..CĂCI CEI CARE NU SE ROAGĂ ACOLO NU SINT SI NU POT FI PE ACEEAȘI LUNGIME DE UNDĂ CU CEI CARE O FAC ȘI CARE AU EXPERIMENTAT AJUTORUL PĂRINTELUI.Și nu puțini sînt aceștia!! ia vedeți ciți s+au dus la m.prislop pe 28 .11.2009!!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre regimul comunist din Romania Florinvs Generalitati 562 16.09.2016 18:36:38
despre aurul din Romania sunsray Generalitati 15 11.12.2011 15:14:15
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Profeția lui Agatanghel de la 1272 colaps Generalitati 33 17.09.2010 15:03:48
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01