![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sti...am vazut undeva, o replica a unui ateu care s-a convertit intr-un moment al vietii acesteia.."e usor sa fii ateu cand esti sanatos, viril...cu pofta de viata, fericit...bogat, etc..dar e greu sa ramai ateu pe patul de moarte.." |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Vorbeam ceva mai demult cu un preot intrebandu-l ce sa fac atunci cand ma paraseste rabdarea. A zambit si mi-a raspuns: "Pe toti ne paraseste, pe toti. Dar mai avem o solutie, mult mai ravnitoare: indelunga rabdare."
|
|
|
|||
|
|||
|
Aceasta atitudine se regaseste in poeziile lui Arghezi.
Daca vrei sa sa simti prezenta lui Dumnezeu nu ai decat sa iei calea pustnicilor care in urma nevointei au avut parte de revelatii . |
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca o discutie pe privat cu Cristiboss ti-ar mai limpezi gandueile. Mi se pare mult pra rezevat ca sa intre intr-o discute directa . Se pare ca intervine numai atunci cand considera necesar .Cred ca te-ai plictisit inclusiv de parerea unora sau altora .
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 22:53:17 |
| Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 13:02:02 |
| Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 11:31:45 |
| Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 215 | 04.03.2009 17:10:55 |
| multumesc tuturor celor care mi-au raspuns | Dorotheea | Maslul | 6 | 09.03.2007 16:41:32 |
|
|