![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta e simpla, cum spuneam, usor de inteles si pentru un copil. Orice tendinta de alambicare e o dovada ca omul vrea sa recreeze totul dupa mintea lui pentru a fugi de adevar.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Consideri ca a dori sa afli adevarul despre aparitia vietii, oricare ar fi el, este un pacat? Ce vina am eu daca in toata aceasta cautare nu apare nici macar o urma a lui Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Si se vor face cele din urma ale omului mai rele decat cele dintai" |
|
||||
|
||||
![]()
Adica? detaliaza te rog
|
|
|||
|
|||
![]()
Luca ,cap.11
"Când duhul cel necurat iese din om, umblă prin locuri fără apă, căutând odihnă, și, negăsind, zice: Mă voi întoarce la casa mea, de unde am ieșit. Și, venind, o află măturată și împodobită. Atunci merge și ia cu el alte șapte duhuri mai rele decât el și, intrând, locuiește acolo; și se fac cele de pe urmă ale omului aceluia mai rele decât cele dintâi. " Am inteles ca ai fost la visarionisti. Cum e posibil o persoana care a fost candva practicant ortodox sa se lepede asa? Doar daca nu a crezut cu adevarat. Eu nu am nimic cu par.Visarion ,a predicat corect ,dar de ce era nevoie de acele adunari? El o fi vrut ca lumea sa fie ca la inceputurile crestinismului ,dar intre timp oamenii s-au schimbat. Nu ma intaresc in credinta daca ma intalnesc in nu stiu ce case . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Despre visarionisti am mai vorbit. Daca te intereseaza, putem continua. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta e un dar de la Dumnezeu. Fara credinta esti ca o corabie fara carma si asta se vede cel mai bine in momentele grele ale vietii ,cand te napadesc necazurile. O viata traita in necredinta ,departe de sfintele Taine si sf.Liturghie e insotita de esecuri iar cei carora le merge bine , necredinciosi fiind , sunt in mare pericol. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La inceputuri biserica trebuia organizata ,nu erau scrieri ,acum lumea are acces la de toate ,carti duhovnicesti se gasesc la discretie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unealta vrajitoriei - cositorul | Alinutza | Vrajitoria | 65 | 08.02.2015 16:25:54 |
Parintele Themi, ateul devenit preot misionar in Africa | dianagroza | Preotia (Hirotonia) | 12 | 11.03.2011 18:17:41 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
De ce este obligatoriu sa scrii cu mana dreapta? | Bast-et | Generalitati | 11 | 09.07.2010 02:05:46 |
|