![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
am avut niste sectanti penticostali pe scara
si i-am interbat,ca fac daca le moare copilul nebotezat? si sti ce au zis? ca il boteaza mort...auzi enormitate |
|
|||
|
|||
![]()
in fata Lui Dumnezeu ma simt,nu majoritara,pentru ca Mantuitorul spune:"Bucura-te turma mica",ci ma ismt a Lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, daca un parinte este credincios va avea copiii sfinti prin faptul ca el slujeste Domnului Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
spuneti ca 'sfant' = pus de o parte pentru Dumnezeu.Adica 'ales' pentru a fi al Lui Dumnezeu.Ales poate fi oricine ! Asta o stie doar Cel ce alege adica Cel ce sfinteste. Este asta oare o alegere automata? Sau presupune alegerea si o intrare in Imparatia Lui Dumnezeu? Vorba lui Iosif Ton: mantuirea este un bilet pe care l-ai castigat si cu care intri automat in cer? Deci daca credinta ta este puternica inseamna ca automat Dumnezeu iti va baga in rai si sotul si copiii poate si nepotii? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca este adevarat atunci de ce contestati dreptul ortodocsilor de a-si boteza copii mici. Pentru ca in acesta aceptiune au tot dreptul ,datorita credintei parintilor,sa consfinteasca prin botez sfintenia copiilor lor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
LE ...de fapt la doua...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 15.04.2010 at 17:04:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce priveste subiectul botezului, marturisesc ca ma depaseste si nici nu il agreez. M-am botezat constienta si de buna voie, asa cum ai facut-o si tu si sunt foarte fericita ca am facut-o.
|
|||
|
|||
![]()
V-ati incurcat rau de tot ,voi sectantii,in a interpreta evangheliile. Ce vrei sa zici ca am rastalmacit faptul ca mi-au zis ca il boteaza mort?
atunci raspunde-mi tu. Ce faceti daca moare un copil nebotezat? |
|
|||
|
|||
![]()
Stai ca astia is aia destepti, ca macar s-au prins ca botezul nu e asa doar un spectacol public facultativ.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|