Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.04.2010, 13:06:29
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crissta Vezi mesajul
as avea o intrebare pentru sectanti(pentru ca,indiferent daca va place sau nu,asta sunteti.V-ati desprins din Biserica Mama !
Da, in Romania te simti majoritara, nu-i asa, crissta?

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Sa presupunem ca merge un ortodox intr-o tara majoritar...catolica sau anglicana, sau baptista. Deci acolo ortodoxia ar fi o secta pentru ca e desprinsa de biserica majoritara. Sunt curioasa cat de bine s-ar simti cand l-ar lua un baptist prieteneste dupa umeri si l-ar intreba: "Draga sectantule, explica-mi si mie problema asta..." :)) Oare ar mai afisa definitia DEX-ului?
Iti place sau nu, asta esti :))
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 13:06:53
crissta crissta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.02.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

am avut niste sectanti penticostali pe scara
si i-am interbat,ca fac daca le moare copilul nebotezat?
si sti ce au zis?
ca il boteaza mort...auzi enormitate
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 13:08:27
Junior Member

Implicit

in fata Lui Dumnezeu ma simt,nu majoritara,pentru ca Mantuitorul spune:"Bucura-te turma mica",ci ma ismt a Lui Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 13:11:21
Senior Member

Implicit

Citat:
Deci ,ce va faceti daca un copil moare nebotezat?
unde ajunge el? copii nu sunt sfinti
" Căci bărbatul necredincios se sfințește prin femeia credincioasă și femeia necredincioasă se sfințește prin bărbatul credincios. Altminterea, copiii voștri ar fi necurați, dar acum ei sunt sfinți."

Deci, daca un parinte este credincios va avea copiii sfinti prin faptul ca el slujeste Domnului

Citat:
si sti ce au zis?
nu cred. Cineva rastamaceste.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 16:43:31
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
" Căci bărbatul necredincios se sfințește prin femeia credincioasă și femeia necredincioasă se sfințește prin bărbatul credincios. Altminterea, copiii voștri ar fi necurați, dar acum ei sunt sfinți."

Deci, daca un parinte este credincios va avea copiii sfinti prin faptul ca el slujeste Domnului

nu cred. Cineva rastamaceste.
oare nu sesizezi contradictia in cadrul ideologiei neopropestante?
spuneti ca 'sfant' = pus de o parte pentru Dumnezeu.Adica 'ales' pentru a fi al Lui Dumnezeu.Ales poate fi oricine ! Asta o stie doar Cel ce alege adica Cel ce sfinteste. Este asta oare o alegere automata? Sau presupune alegerea si o intrare in Imparatia Lui Dumnezeu? Vorba lui Iosif Ton: mantuirea este un bilet pe care l-ai castigat si cu care intri automat in cer? Deci daca credinta ta este puternica inseamna ca automat Dumnezeu iti va baga in rai si sotul si copiii poate si nepotii?
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 16:48:27
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Implicit

Daca este adevarat atunci de ce contestati dreptul ortodocsilor de a-si boteza copii mici. Pentru ca in acesta aceptiune au tot dreptul ,datorita credintei parintilor,sa consfinteasca prin botez sfintenia copiilor lor.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 16:57:59
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
oare nu sesizezi contradictia in cadrul ideologiei neopropestante?
spuneti ca 'sfant' = pus de o parte pentru Dumnezeu.Adica 'ales' pentru a fi al Lui Dumnezeu.Ales poate fi oricine ! Asta o stie doar Cel ce alege adica Cel ce sfinteste. Este asta oare o alegere automata? Sau presupune alegerea si o intrare in Imparatia Lui Dumnezeu? Vorba lui Iosif Ton: mantuirea este un bilet pe care l-ai castigat si cu care intri automat in cer? Deci daca credinta ta este puternica inseamna ca automat Dumnezeu iti va baga in rai si sotul si copiii poate si nepotii?
Crissta pusese o intrebare iar eu i-am dat un citat din Sf Ap Pavel. Ramane sa aleaga ea ce e adevarat sau nu. Cu Iosif Ton nu prea am avut de-a face, l-am vazut o singura data la o conferinta.

LE ...de fapt la doua...

Last edited by Doriana; 15.04.2010 at 17:04:55.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 17:15:56
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
Daca este adevarat atunci de ce contestati dreptul ortodocsilor de a-si boteza copii mici. Pentru ca in acesta aceptiune au tot dreptul ,datorita credintei parintilor,sa consfinteasca prin botez sfintenia copiilor lor.
Gabriella, draga mea, nu stiu pe unde ai fost tu de esti asa de marcata, dar te rog sa accepti ca, pana una alta, nu ma cunosti si nu stii ce contest si cui contest.

In ce priveste subiectul botezului, marturisesc ca ma depaseste si nici nu il agreez. M-am botezat constienta si de buna voie, asa cum ai facut-o si tu si sunt foarte fericita ca am facut-o.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 17:56:23
Junior Member

Implicit

V-ati incurcat rau de tot ,voi sectantii,in a interpreta evangheliile. Ce vrei sa zici ca am rastalmacit faptul ca mi-au zis ca il boteaza mort?
atunci raspunde-mi tu. Ce faceti daca moare un copil nebotezat?
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 18:52:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
si sti ce au zis?
Stai ca astia is aia destepti, ca macar s-au prins ca botezul nu e asa doar un spectacol public facultativ.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Atentie la sectanti Bogdan N Generalitati 21 02.06.2011 20:22:05
o sa fim considerati teroristi? knight2u Generalitati 3 28.10.2009 11:52:42
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05