![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
O fi asta un site religios dar daca exista un capitol despre homosexualitate discutam si despre asa ceva. |
|
|
|||
|
|||
|
eu cred ca problema ta e de natura psihanalitica,si numai prin niste sedinte psihanalitice cu un profesionist in materie, o sa reusesti sa te cunosti,intelegi,depasesti...mai bine !
in general psihanaliza sustine ca orice om are o natura duala,masculina si feminina, insa in situatia normala,latura de sex opus este atata de mica incat, aproape nu mai exista,deci e neglijabila ! La tine una dintre laturi e la fel de puterinca ca si cealalta, motivele pot fi multiple,insa ideea fericita e ca uneori se poate rezolva problema,alteori mai greu, dar merita incercat cu psihanaliza !!! succes ! |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=ai2;235384]Iisus n-a spus nimic despre homosexuali! Nu ti se pare ciudat?
Deloc. Erau alte probleme atunci. In nici un caz nu erau in societatea de atunci oameni suficient de tizcniti ca sa considere homosexualitatea o chestie normala - ceea ce de fapt a creat opozitia care exista in ziua de azi fata de ei. Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 20:58:27 |
| Nevoie de un sfat va rog ! | andreidiniasi | Umanitare | 9 | 20.04.2010 13:04:56 |
| am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 16:29:03 |
| Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 02:08:32 |
|
|