![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te simti, dar oare esti? Probabil ca da, dar de Dumnezeu, si nu de un obiect, fie si o cruciulita. |
|
||||
|
||||
![]()
Este bine sa purtam crucea la gat, dar daca nu ne si rugam si credem ca suntem paziti doar pentru ca purtam o cruce, ne inselam. Crucea are putere atunci cand omul e viu, adica se roaga.
Almaris, nu e cazul sa ne amintesti invatatura protestanta despre cruce. O cunoastem. |
|
||||
|
||||
![]()
Crucea este biruitoare prin smerenia jertfei lui Hristos. Diavolul este biruit prin smerenie. Semnul Crucii este dovada smereniei si al iubirii jertfelnice- cea mai inalta forma a iubirii- Iubirea care S-a rastignit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si diavolul da poate fi considerat un fraier pentru ca ne ajuta sa ne mantuim! |
|
|||
|
|||
![]()
Vrei sa spui jertfa Mantuitorului de Mantuitorul, nu are sens sa ne oprim la obiectul cruce care in cel mai bun caz ar fi potrivit ca lemn de foc.
Jertfa mantuitoare da, crucea de lemn sau de fier sau aur, nu. Indiferent daca porti cruce sau nu, daca esti credincios sau nu, Domnul scapa pe multi, poate li se deschid ochii sa vada pe Binefacatorul lor. Nu, el fuge de oricine umbla cu Dumnezeu. Cred ca asta trebuie sa ne preocupe chiar daca de multe ori nu e simplu. Citat:
Cred ca ai vrut sa spui altceva |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca ai vrut sa spui altceva[/quote]
Am vrut sa spun exact ce am spus! Ma gandeam ca intelegi... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acatistul Sfintei Cruci | Florin-Ionut | Rugaciuni | 13 | 05.04.2013 23:51:41 |
Reprezentarile sfintei cruci | costel | Generalitati | 4 | 09.01.2012 17:04:03 |
Rugaciunea Sfintei Cruci | cristi_1971 | Intrebari utilizatori | 0 | 26.09.2011 08:09:01 |
Inaltarea Sfintei Cruci | Tia | Diverse Sarbatori | 32 | 16.09.2011 22:52:02 |
Săptămâna Sfintei Cruci | Carmen FUNIERU | Impartasania (Taina Euharistiei) | 1 | 04.09.2010 22:30:41 |
|