![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Mda. oare ce cauta niste atei convinsi pe un forum destinat celor care cred in Dumnezeu? E rau sa judecati un om dupa caligrafie. probabil credeti ca sunt vreun analfabet. daca vreti, ne intrecem oricand la cultura generala sau stiinta. va rog lasati argumentele astea ieftine culese de pe net sau citite prin carti scrise de alti atei. crestinismul dainuie de 2000 de ani, pe cand alte religii au disparut. atatia zei pagani au fost dati uitarii. cunosc atatia oameni sclipitori care zi de zi se roaga si merg la biserica. va rog eu, intrati pe forumuri destinate stiintei, literaturii, fizicii, biologiei. ganditi-va la teoria lui Darwin, sau la "supa primordiala" din care s-au nascut oamenii. mda, cel care e verisorul maimutei, nu te intrebi cum a aparut maimuta? mda, stiu ca a evoluat din organisme unicelulare. astea sunt supozitii ale oamenilor de stiinta. oare de unde stiu ce s-a intamplat acum cateva miliarde de ani. pe cand biblia este o dovada scrisa. teoria evolutionista a fost oferita de un singur om, pe cand biblia a fost "construita" de zeci de oameni. si ca sa termin frumos, o sa folosesc un citat din biblie "iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun".
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu uita ca religia mozaica este mai veche decat crestinismul. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu am spus crestinism pentru ca a primit numele acesta dupa ce a aparut Mantuitorul in peisaj, acum 2000 de ani. dar dumneavoastra stiti ca "notiunea" de Dumnezeu aparuse de mult timp doar ca mai avea alte denumirii
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
hinduismul: intre 5000-7000 de ani altii spun 10 000 |
|
|
||||
|
||||
|
Zoroastrism - fondata in mileniul 2 i.e.n.
|
|
|
|||
|
|||
|
...si care este bine-merci si in ziua de astazi. Este foarte interesant de discutat cu zoroastrii, au o caldura sufleteasca si o bunatate care emana din ei foarte asemanatoare cu felul de a fi a crestinilor adevarati.
In plus impartasim foarte multe idei si perspective similare. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In plus este cea mai veche credinta de revelatie. |
|
|
|||
|
|||
|
Deasemenea nici distributia generoasa a unei religii pe glob nu inseamna mare lucru. Dumnezeu lucreaza bine si cu turme mici.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
| Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
| Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
| A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
| Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|
|