![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Îți mărturisești orice păcat lui Dumnezeu. Îl rogi să te ierte și să te ajute să îl părăsesti. Dacă sunt păcate grele și simți că ai nevoie de ajutor în rugăciune mergi și te spovedești la duhovnic.
2. Citești, într-o atitudine de rugăciune, toate pasajele din Biblie care vorbesc despre acest dar al Duhului Sfânt. 3. Ceri de la Dumnezeu acest dar și îl aștepți într-o stare de credință. Îl vei primi. Dumnezeu dă acest dar și ortodocșilor. Sigur nu vei primi un duh străin. Va fi una din experiențele tale extraordinare cu Dumnezeu. P.S. Celelalte prostii pe care le auzi sunt povești. Last edited by penticostalulmantuit; 21.04.2010 at 18:51:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru timpul prezent deja știi să vorbești în alte limbi: Mai fain de așa pentru moment e imposibil. ![]() Dar vine vremea, mai știi... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu glumesc,azi am incercat.. |
|
|||
|
|||
![]()
Și...? Dacă nu glumești, dă-ne vești că ardem de nerăbdare. Ce ai făcut? Cum a fost?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu am putut sa vad nimic. era un drac cu biblia in mana si nu se dadea la o parte |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iartă -mă dacă eu te-am supărat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu-l cere nimeni. Oamenii cer Duhul Sfant, vorbirea in limbi vine fara sa fie ceruta. Alteori vine proorocia sau alte daruri [mai rar, ce-i drept]
Citat:
Lista de daruri e aici: " Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței. Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh;Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|