|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Si deci...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

sanatos este sa fii echilibrat... :)  Daca pentru a-ti implini o dorinta faci altora rau, atunci nu este bine. La fel daca prin altruismul tau altii isi dezvolta calitati de profitori, nu este bine. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Citat: 
  Totusi, fundamentalistii o mai folosesc Pai eu nu il vad deloc si nici tu, ca inca n-am inteles ce a pierdut prin sacrificiu :) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Deci, e bun egoismul sau nu? :)
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

In limitele bunului simt. Am si spus, egoismul care face rau altora nu este bun. Adica e normal sa vrei sa-ti satisfaci si dorintele tale, si e perfect ok daca nu loveste pe nimeni. :) Uite un link interesant, primit de la un prieten: http://www.kabbalah.info/ro/intrebri...na/291-the-ego Last edited by maria-luisa; 27.04.2010 at 15:11:28. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ba exista, altfel nici macar notiunile de egoism, respectiv altruism nu ar exista, sau de bine si rau, sau de dragoste si ura, etc. .:)
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Binele absolut e Dzeu si raul absolut lipsa lui, nu? :)
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Asa cred. Unde vrei sa ajungi cu asta?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

In vreo infundatura, unde ajungem toti cand incercam sa ne explicam "logic" lucrurile astea ale lui Dumnezeu :)

__________________ „Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) | 
|  |