![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In mare parte sunt de acord cu ce zici... Dar hai sa vedem: cu ce nu esti tu de acord sau ce ti se pare "neinregula" in ortodoxie?...
|
||||
|
||||
![]()
Din nou observ un fenomen ciudat, negare cat incape...si atac asiduu!!
Penticostalul si Doriana, probabil ca voi uitati ca Gabriella a dat o marturie a ceea ce simtea in acel moment, ea fiind dintre aceia...in momentul ala. Pe ce baza refuzati sa credeti ca Gabriela a fost doar unul dintre cei care credeau ca ea, care priveau lucrurile ca ea...si care a experimentat ceea ce vedem si noi din exterior? Nu a gandit nimeni ca ea ar fi purtatorul de cuvant al penticostalilor, ci doar ca a expus ceea ce a simtit atunci, ceva ce a identificat si in randul altora...deci de ce nu ascultati si voi cele spuse de ea, si poate sa va puneti intrebarea daca nu cumva sunt mai multi care simt asa?
|
||||
|
||||
![]()
Ce parere ati avea( Penticostalul, si Doriana), despre un penticostal ( sau de ce nu, mai multisori) care nu fumeaza, nu injura, nu bea, se poarta frumos cu toti, face milostenie...insa ferit de ochiul aspru focusat pe anumite patimi, sa stea in top fix pacatul mandriei, al stimei de sine exagerata, vazanadu-se ca ales, pacat survenit tocmai in urma primirii arhicunoscutului " dar"?
Mai exact, cum identificati acest pacat in randul crestinilor din comunitate, si mai cu seama in randul celor daruiti?
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 28.04.2010 at 00:18:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 28.04.2010 at 02:13:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de parerea ta buna, toti avem o doza de mandrie mai mica sau mai mare. Si in cazul meu darul se poate stinge daca m-as lauda cu el [sau cu oricare altul] ca fiind izvorat din meritul meu personal sau daca l-as folosi pentru a ma da in spectacol sau a-mi arata muschii spirituali. Faptul ca nu-mi poate lua nimeni ce am [apropo, nu era vorba de vreun dar ci de Dumnezeu ] este tot meritul Lui, care ma pazeste.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai cantat vreodata pe o scena, ai primit aplauze, ai privit ochi atintiti asupra ta, laude? Eu cred ca si despre asta e vorba...in cazul unora, si asa ajung sa se simta persoane importante=crestini adevarati=daruiti=lipsiti de pacat=merituosi=demni de laudat!!! Citat:
Spusesei ca Duhul Sfant pleaca imediat ce un penticostal e chinuit de duhul mandriei, slavei desarte...bla bla, iar eu te intreb, daca Duhul Sfant pleaca...cine ar putea veni in loc, pentru a-i da impresia penticostastului ca e in continuare daruit, si are aceleasi trairi? Exista intregi comunitati de carismatici, care se sprijina in aceste manifestari, automat ca fiind numai de la Duhul Sfant, deci cine ii stapaneste...daca Duhul Sfant pleaca in momentul in care ceva incepe sa fie in neregula cu daruitul?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O intorci constant, spusesei acest lucru...iritata de faptul ca unii nu te vad ca daruita, si ai bravat afirmand ca nu te-ar afecta scepticismul celor care nu te pot percepe ca fiind ceea ce incerci sa afirmi ca esti... As vrea sa te intreb, cum iti vad fratii in credinta, aceasta patima, cum o pot ei identifica in tine...asa cum identifica extrem de facil celelalte patimi, si cum vad ei primirea darurilor pe acest fond...deci a unui suflet pacatos? Practic, ai spus ca in momentul in care apare mandria, Duhul Sfant si pleaca...deci se adevereste faptul ca tu nu ai mai putea avea nici un dar din primul moment in care te-a incercat acest sentiment, si doar iti place sa lasi aceasta impresie, desi te contrazici...la maxiiiiim!
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 28.04.2010 at 12:05:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Din trei postari nu reusesc sa inteleg ce vrei de fapt; iar ai devenit incoerenta. Am editat pentru ca gresisem, dar in nici un caz nu-mi amintesc sa fi scris ce spui tu acolo. Poate ceva asemanator, dar nu inteleg de ce ai profitat de situatie sa-i dai alt sens.
Vorbesti de patimi, scene, iritatii...iar umbli pe nori. In concluzie, poate pui si tu o intrebare clara, ca sa stiu la ce vrei sa-ti raspund. Sau poate voiai doar sa faci show si in acest caz ar fi trebuit sa nu ma mai amestec sa nu-ti iau fatza. ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|