![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau sa exprimam iubirea in ecuatii, eu vreau doar sa cernem iubirea adevarata de fetisism. Si aici ma refer la iubirea ca sentiment de afectiune si la fetisism ca veneratie lipsita de discernamint.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca viata se reduce doar la un nesfarsit sir de procese bio-chimice atunci tot ce tine de manifestarea iubirii este lipsit de sens. Daca insa viata este mai mult decat atat, si este, atunci iubirea devine sensul intregii existente. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Discutam despre faptul daca iubirea reprezinta sau nu baza, ba chiar insasi natura relatiei, dintre Dumnezeu si om. Crestinii spun ca da. Ateii spun ca nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea : ,,Your talent is God's gift to you. What you do with it is your gift back to God. Life is God's novel. Let him write it". De ce nu ma framinta prea multe intrebari:,,Don't question God, for He may reply: "If you're so anxious for answers, come up here.Are you ready?"
Am uitat cine sunt autorii acestor citate.Sorry.Le-aam postat pt ca reprezinta punctul meu de vedere.Atat si nimic mai mult. |
|
|||
|
|||
![]()
DUMNEZEU exista pentru ca sa putem si noi exista.
Dar dece exista omul? DUMNEZEU nu are nevoie de om pentru ca EL sa existe. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, faptul ca iubirea e un mecanism complex, incomplet explicat azi, dar care nu poate functiona fara un anume tip de molecula ne poate da un indiciu destul de clar asupra unor principii de functionare. Dar, repet, asta nu face iubirea mai putin fascinanta. Din contra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Care este iubirea adevarata? Are limite? Pana unde merge?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exista dumnezeu? | alexdu | Generalitati | 118 | 17.01.2011 13:02:21 |
Dumnezeu, exista sau nu? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 19.11.2010 20:11:56 |
Dumnezeu exista | sofia_78 | Generalitati | 34 | 05.03.2010 22:57:48 |
|