![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu este vreo dogma la ortodocsi ca Maica Domnului ar fi fost logodita sau casatorita. Exista doar dogma ca L-a nascut pe Hristos fecioara fiind si a ramas fecioara. Atat! Restul sunt teologumene. nu conteaza asa mult, de altfel, daca a fost logodita sau castaorita, ce conteaza este ca a fost fecioara si ca a avut un statut social respectaibil pt vremea de atunci, adica fecioria ei a fost un secret mai intai (lumea il considera pe Iisus fiul lui Iosif). Acest lucru era indispensabil pentru inceputul misiunii Lui.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unde am spus eu ca nu ar fi fost fecioara?? Am spus doar ca nu s-a stiut ca Iisus s-a nascut dintr-o fecioara mai intai. De acceea era nevoie sa fie casatorita sau ma rog, sa aiba un statut marital clar pentru acea vreme, ca lumea sa nu il considere pe Iisus copil cin flori si sa nu-l respecte (pentru ca putini ar fi fost la inceput gata sa creada in nasterea feciorelnica). Eu nu stiu de fapt pentru ce ne certam aici. ;-).
|
|||
|
|||
|
Citat:
Atunci Iosif din ce casatorie il avea pe Iisus?..ar fi intrebat oamenii. Iar gindim in termeni de anul 2010 unde vecinii inghit orice le spui. Uiti ca in acele vremuri TOTI STIAU TOT DESPRE TOT SI TOATE! ! ! Citeodata am impresia ca gindirea pe aici se face numai din inchipuiri. Oricum ma retrag...Sanatate si Doamne Ajuta! Last edited by andreicozia; 01.05.2010 at 17:51:56. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Maica Domnului | steliana-steli | Generalitati | 23 | 03.07.2014 19:59:57 |
| Maica domnului | patricia2006 | Rugaciuni | 7 | 29.09.2012 11:44:47 |
| Maica domnului | cristina13 | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 06.06.2010 03:20:01 |
| Maica Domnului | elenavioletacocos | Generalitati | 148 | 30.10.2009 13:47:56 |
| Maica Domnului | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 03.08.2009 14:11:05 |
|
|