Citat:
În prealabil postat de anna21
Mda, m-ai convins.. din nou.
(si ceilalti useri sunt in acord tacit cu tine? Doar Fani, poate.. de aici si multe confuzii si interpretarile gresite ale postarilor ei)
|
Anna,
Am renuntat sa mai comentez schimburile de mesaje dintre tine si andreicozia.
Nu cred ca este necesar sa comentez de fiecare data cand cineva posteaza, mai ales cand o face in mod provocator.
Pe el l-am intrebat de cateva ori daca vorbeste serios si ce vrea sa spuna, si nu mi-a raspuns, asa ca nu mai insist; pe tine te-am sfatuit sa il ignori pt ca te jigneste.
Nu inteleg in intregime conflictul intre voi, si nu ma mai bag. El te ataca, si tu il urmaresti in continuu pentru tot ce spune vrand sa demonstrezi ca este hula sau erezie.
Dar daca vrei sa iti raspund totusi la intrebare de data asta, mi se pare foarte obraznica si de prost gust insistenta lui andreicozia ca tu ai fi frustrata si asa mai departe, iar ultilmul lui mesaj chiar depaseste bunul simt minim. Totusi, si tu ai reactionat exagerat la mesajul lui. Termenii pe care ii foloseste sunt pupulari, nu neaparat irespectuosi. Nu exista vnumai un fel de a vorbi despre cele sfinte.
Nu stiu la ce interpretari gresite te referi. Daca vrei poti sa imi scrii pe privat.