Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.05.2010, 20:03:09
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Mda, m-ai convins.. din nou.

(si ceilalti useri sunt in acord tacit cu tine? Doar Fani, poate.. de aici si multe confuzii si interpretarile gresite ale postarilor ei)
Anna,
Am renuntat sa mai comentez schimburile de mesaje dintre tine si andreicozia.
Nu cred ca este necesar sa comentez de fiecare data cand cineva posteaza, mai ales cand o face in mod provocator.
Pe el l-am intrebat de cateva ori daca vorbeste serios si ce vrea sa spuna, si nu mi-a raspuns, asa ca nu mai insist; pe tine te-am sfatuit sa il ignori pt ca te jigneste.
Nu inteleg in intregime conflictul intre voi, si nu ma mai bag. El te ataca, si tu il urmaresti in continuu pentru tot ce spune vrand sa demonstrezi ca este hula sau erezie.
Dar daca vrei sa iti raspund totusi la intrebare de data asta, mi se pare foarte obraznica si de prost gust insistenta lui andreicozia ca tu ai fi frustrata si asa mai departe, iar ultilmul lui mesaj chiar depaseste bunul simt minim. Totusi, si tu ai reactionat exagerat la mesajul lui. Termenii pe care ii foloseste sunt pupulari, nu neaparat irespectuosi. Nu exista vnumai un fel de a vorbi despre cele sfinte.

Nu stiu la ce interpretari gresite te referi. Daca vrei poti sa imi scrii pe privat.

Last edited by Fani71; 03.05.2010 at 21:04:15.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 10:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului elenavioletacocos Generalitati 148 30.10.2009 12:47:56
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 13:11:05