![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
#11
|
||||
|
||||
![]()
Ingrediente:
6ouă, 2 căni zahăr, un iaurt mic (125g), 50-60g ulei, 1 plic praf de copt, făină cât cuprinde. Se separă albușurile de gălbenușuri. Gălbenușurile se bat cu zahărul (zahărul se adaugă puțin câte puțin). Albușurile se bat spumă tare. Se încorporează albușurile batute spumă cu gălbenușurile. Se adaugă iaurtul, apoi uleiul și apoi praful de copt stins cu oțet sau cu zeamă de lămâie. (După fiecare ingredient se bate bine). Apoi se adaugă făina. O parte din compoziție se păstrează pt a se amesteca cu cacao. Compoziția finală trebuie să fie de consistența smântânii. Se adaugă în tavă mai întâi compoziția albă, apoi cea cu cacao. Se coace aprox.40 min (in funcție de cuptor)
__________________
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|