![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e cazul sa dramatizati atat, si Biblia "sectantilor" scrie tot de 12 apostoli, chiar daca nu e asa de "ortodoxa".. Puteati sa verificati inainte de a afirma cele de mai sus, dar, ah, am uitat, va e teama sa nu va smintiti...
Matei 10 "Apoi Isus a chemat pe cei doisprezece ucenici ai Săi și le-a dat putere să scoată afară duhurile necurate și să tămăduiască orice fel de boală și orice fel de neputință. Iată numele celor doisprezece apostoli: Cel dintâi, Simon, zis Petru, și Andrei, fratele lui; Iacov, fiul lui Zebedei, și Ioan, fratele lui; Filip și Bartolomeu; Toma și Matei, vameșul; Iacov, fiul lui Alfeu, și Levi, zis și Tadeu; Simon, Canaanitul, și Iuda Iscarioteanul, cel care a vândut pe Isus Aceștia sunt cei doisprezece pe care i-a trimis Isus,." Si celelalte versete sunt aproape identice. Nu le mai scriu, puteti verifica si voi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Macar de cei 13 ar fi trebuit sa stii, de fapt au mai fost inca 70 la care s-au mai daugat cativa, dar asta doar cei din familie stiu, tu n-ai de unde. http://ro.orthodoxwiki.org/Apostol |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 04.05.2010 at 13:36:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Desigur, daca unul are pitici pe creer si se autodesemeaza apostol si mai desemneaza pe altii..asta nu se pune. Citat:
Concluziile e drept imi apartin insa le poate trage oricine. Citat:
In afara de iritarea evidenta.. Asta a fost in loc de o injuratura? Citat:
Dar daca o citesti cu ochelari de cal, si ignori un principiu de baza al interpretarii, recunoscut chiar de protestanti - contextul, nu e de mirare ca ajungi la convingeri aiurea. Si asta demonstreaza ca de fapt nu Biblia te intereseaza, ci sa justifici cu ea idei preconcepute ale traditiei protestante care nu are nici o legatura cu Scriptura. Last edited by AlinB; 04.05.2010 at 14:24:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Respect parerea ta. Ai tot dreptul sa o emiti. Nu ca ar avea vreo baza. Apostoli au fost multi in NT, nu are de ce sa se termine cu apostolia dupa ce a scris Sf Ioan "Amin".
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 04.05.2010 at 14:34:38. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|