Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 12:05:16
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Asta e ceva foarte interesant si nu e prima data ca observ modul asta de raportare la "progenitori" ca sa zic asa. Cultele NP sunt toate "de import" asa ca a zice ca doctrina penticostalilor din Romania e mai cu motz decat cea de dincolo, sau ca penticostalii di Romania sunt mai cu motz decat altii de aiurea, e ca si cum m-as converti eu la catolicism si as spune ca sunt mai catolica decat papa sau m-as duce sa studiez vedele prin India si as deveni mai hindusa decat aia care-s hindusi din tata-n fiu si recita vedele prin temple (sau ce-or fi facand ei pe-acolo).
Un fel de eu am dat gaura la macaroana desi macaroana mi-o pusese deja altcineva inainte.
De care motz, ca am inteles ca ar avea acelasi motz ca si americanii, numai ca nu inteleg in baza a ce afirma penticostalii romani ca au ciuful mai sfant si mai echilibrat, cand nu vrea nimeni sa imi arate si mie o inregistrare din marele ala moment din timpul slujbei lor!?

Ma tot rog de ei, si nimic...dar sugereaza sa ma duc la fata locului, dar ce eu risc...sa vin cu distonocalmul dupa mine, si in tremurul mainilor, sa inghit tot flaconul?...noooo...vreau si eu sa vad macar ceva acolo, asa cum pot si ei vedea inregistrari pertinente pe youtube, si care banuiesc ca nu ii fac sa rada, sau sa li se ridice parul maciuca!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13