![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca ai fost in casa unui sectant si te-ai mai si rugat acolo trebuie spus la spovedanie .In orice indreptar de spovedanie scrie ca este pacat sa avem de-a face cu sectantii. Pentru insanatosire spovedania deasa ,facuta din inima e foarte importanta. |
|
|||
|
|||
![]()
Annajanete, pe toate le faci, dar de spovedit si impartasit -- astea le faci?
Si poate ar trebui sa iei legatura cu un terapeut, pentru ca, ce ai tu se poate trata daca pui si tu osul si vointa (parca ziceai ca nu poti iesi din casa, sau asa ceva).
|
|||
|
|||
![]()
De impartasit e o problema ,sa nu fie oprita pentru ceva timp ,de vreme ce s-a rugat in casa unui sectant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ei au inteles ca ura si dezbinarea nu duc nicaieri si e mai bine sa lucreze impreuna .
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Strang" asta e fortat. S-au strans vreo doi, sau cum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mantuirea acestui popor incepe cu mantuirea personala. Ori noi nu ne putem mantui decat in biserica lasata de Hristos. Intamplator ieri eram la o taraba cu carti duhovnicesti si domnul care avea acea taraba ii citea dintr-o carte altuiva despre secte. Penticostalii au aparut pe la 1902 sau 1912. Ce rost mai au sectele daca noi avem credinta noastra strabuna si mantuitoare? Doar sa ne pierdem sufletele ,asta cu siguranta s-ar intampla. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.adevarul.ro/locale/cluj-n...193180757.html Apoi, periodic se fac adunari de rugaciune in parlamentul Romaniei. Si, ca vorbeam de hotarari, iata un exemplu: http://romoflorin.wordpress.com/2010...parlamentului/ Citez: "Iata trei proiecte propuse pana acum:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
draga annajanette , nu se poate epuiza subiectul suferintei si a rostului ei intr-o viata intreaga, darmite in cateva postari. acuma depinde si de fiecare caz in parte dar se stie ca in principiu "Dumnezeu pe cei pe care ii iubeste ii incearca", ii supune la diferite teste sa-si vada omul adevarata credinta, sa se curete de raul din el, sa se apropie de Dumnezeu, sa treaca la alt nivel de intelegere. si cum pe toti ne iubeste, toti avem diverse necazuri, probleme, suferinte. ele ne vin ca urmare a pacatelor, sa ne dam seama singuri ce prosti suntem cand alegem pacatul. Daca dupa o vreme oarecare (in cazul tau zici 8 luni ) ne zicem singuri gata, de ajuns, nu mai pot, am fost la preoti, trebuie sa incerc orice numai sa scap, fie ghicitori, fie ce-o fi, nu conteaza ca e in duhul adevarului sau nu, nu facem decat sa ne dovedim ca in cele ale credintei ne-am aprins usor si ne stingem repede ca un foc de paie. si suferinta poate avea multe subtilitati din care avem de invatat ceva neaparat. pentru dureri fizice, iei medicamente, calmante dar nu ignora faptul ca e nevoie de tamaduire in adancul tau, in relatia ta cu Dumnezeu. de acolo trebuie extirpat raul. si doar Hristos ne tamaduieste prin Impartasirea cu El, iar ca sa te impartasesti, te spovedesti inainte. Roaga-te sa-ti dea cainta ca numai suferinta si lacrimile "dilueaza" raul din noi. mai e si slujba Sf. Maslu special pentru boli, "de este cineva bolnav intre voi, sa cheme preotii bisericii si sa se roage pentru el, ungandu-l cu untdelemn sfintit.." cat despre "convorbirea in limbi" a doamnei la care ai fost, personal am mari dubii. nici macar sa nu te invoiesti cu duhul ratacirii, ca te acapareaza si-ti paraziteaza sistemul daca nu ai o credinta "anti-virus" strong. uite ce zice sf. Pavel "Iar acum, fraților, dac'aș veni la voi grăind în limbi, de ce folos v'aș fi dacă nu vă vorbesc: fie'ntru descoperire, fie'ntru cunoștință, fie'ntru profeție, fie'ntru învățătură? 1Cor14, 6 si tot el zice ca darul limbilor va pieri. oricat de empatic ar fi cineva fata de suferinta ta, nu poate sa extirpe sursa raului. Doar prin Sfanta Impartasanie cu Hristos iti vine tamaduirea. De fapt tamaduirea trupeasca e o consecinta a vindecarii relatiei tale cu El. Iti dau un hint, nu-L cauta in alta parte decat acolo unde se implineste ce a zis El "cine nu va lua Trupul Meu si nu va bea Sangele Meu nu va avea viata in el", adica in Liturghie. eu dupa ce am citit marturii ale celor care au suferit in inchisorile comuniste, chinurile si grozaviile iadului, mi-a venit sa intru in pamant de atitudinea mea in fata problemelor. dar desigur ce s-a intamplat acolo e un caz extrem. a fugi de suferinta echivaleaza cu a pierde virtutile pe care le-am fi putut dobandi la capatul lor, a nu dobandi cununa de la capatul suferintei - asa zic cei care n-au trecut degeaba prin incercari. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s.: sa TE FERESTI CA DE MOARTE(nu e o metafora) de orice secta Last edited by VladCat; 06.05.2010 at 10:47:58. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|