![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oamenii care se pocaiesc cu adevarat varsa lacrimi. Eu a trebuit sa plang inainte Domnului de nenumarate ori. Asta inseamna ca realmente nu se poate sa imi mai aduc aminte de cate ori. Si iti spun asta cu smerenie. Fiind vorba de pacatele mele asta ar mai urma sa ma mandresc cu pacatele. Dar nu cred ca lacrimile m-au spalat de pacate ci sangele pretios al Domnului Iisus Hristos. Da, stiu ca, atunci cand mi-am plans pacatele si le-am marturisit, datorita sangelui lui Iisus, Dumnezeu mi le-a iertat. El a promis in Cuvantul Lui ca le iarta si Il cred. Asta suna clar si inteligibil. Se poate intampla asa. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Poate tu traiesti pe alta planeta, s-au intr-o alta lume...pe cati ii cunosc eu (si cunosc cativa , nici 1%nu se gaseste incadrat in ceea ce spuneai tu. Citat:
Poti ta plange si tu daca nu cauti sa te indrepti... Adica, azi dau la unu in cap..., la noapte plang de tot ma "usc"...mai iar dau in cap la altu, noaptea iar spal podeaua cu lacrimi...si tot asa???? Citat:
Asta este o fraza cu care ati fost atrasi toti oamenii in mrejele ereziilor. D-zeu nu iarta daca nu vede cainta si indreptare...indreptarea reprezinta implinirea Cuvantului Domnului. Pomul il cunosti dupa roade, pe omul lui D-zeu dupa fapte... "Eu sunt Calea, Adevarul si VIata"....sectarii propovaduiesc mai multe cai si adevaruri. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In postarea de mai jos esti foarte convins ca pocaitii plang. Citat:
Te rog, daca tot vrei sa invinuiesti pe cineva, spune ceva clar si nu te mai contrazice dupa fiecare postare . |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desigur ca, pentru a primi iertare omul trebuie sa se pocaiasca si sa se indrepte dar fara sangele Domnului Iisus nu exista posibilitatea iertarii. Toata Biblia subliniaza: fara varsare de sange nu este iertare. Si sângele lui Iisus, Fiul Lui, ne curățește pe noi de orice păcat. P.S. Cand vorbesti de cele sfinte evita termeni precum „ala”. Denota impietate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Dar in neoprotestantism nu exista un martor obiectiv al pocaintei. Fiecare isi este siesi masura, e ca si cand infractorul si-ar fi si judecator si asta lasa sa se intrevada sentinte destul de previzibile.. Last edited by AlinB; 10.05.2010 at 13:01:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și El, venind, va vădi lumea de păcat și de dreptate și de judecată." Cam acesta ar fi martorul obiectiv.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Despre Scriptura nu stiu cum de mai aduci vorba...Ca doar o tot ocolesti cand afli ceva ce nu-ti convine, dand vina pe altii ca ocolesc subiectul...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Stai linistit ca acesti plini de ei care zic ca au Duhul Sfant au mai redus din varza, altii au ramas cu ea, cu tot cu "martorii obiectivi". Macar sa se hraneasca doar ei din varza.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vezi ca pe site e viata sfantului Lavrentie al Cernigovului. Poti sa o listezi si vei vedea ce scrie acolo in legatura cu ce ai spus acum. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 21:17:39 |
| Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 22:07:35 |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 14:22:20 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
|
|