![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
P.S. Cei din cultul penticostal, cititi si celelalte comentarii la adresa cultului cultului vostru...sunt interesante, parerea mea...si nu sunt emise de ortodocsi, deci zic eu ca se merita!
Dar comentariul " Preotului" (!?!) Filat: Mi se face impresia ca co..."e super tare, m-a distrat!
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 05.05.2010 at 01:28:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu exact la ce te referi de pe youtube. Unele pe care le-am vazut eu nu ne reprezinta deloc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu asemenea laudarosenie mai rar am intalnit. ![]() Nu cred ca faci bine sa intri pe asemesea saituri. Mie teama sa nu te smintesti. Sunt de acord cu el in mare parte. Nici eu nu sunt din categoria celor care aplauda tot ce fac penticostalii. Totusi tipul vorbeste din exterior si nu are acces la felul in care simte si gandeste un penticostal. La fel cum cei din exteriorul ortodoxiei pot face observatii pertinente despre ortodocsi dar sunt departe de a-i intelege. Modul in care simte si gandeste un ortodox nu-l poate prezenta decat cineva din interior. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca penticostalii (ma refer la "credinciosi") ar proba vorbirea in limbi, spun drept ca acest cult s-ar destrama. Unul sa vorbesca in limbi iar 3-4 talmaci sa scrie traducerea...spun cu mana pe suflet ca daca traducerile lor s-ar asemana catusi de putin, eu cu intreaga familie am trece la ei...dar este imposibil, niciodata nu vor fi pe o lungime de unda translatorii, pt ca nu este de la D-zeu acea bolboroseala.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Confesiunile respective nu s-au destramat. S-au scuturat si au mers mai departe. Si apoi te juri cam repede cu mana pe suflet. De ce sa treci la penticostali? Chiar daca s-ar petrece o minune si toti patru talmaci ar scrie la fel. Daca intr-o comunitate se petrece o minune, tu treci imediat din biserica ortodoxa la ei? Fii putin mai statornic! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1) ierarhii corupti de care vb au fost mustrati, avertizati si in cel mai rau caz caterisiti (daca stii ce inseamna). 2) Biserica Ortodoxa nu se ocupa cu profetiile, pt ca n-are profeti cu acte in regula cum au penticostalii... Ps. Asta cu profetiile este la voi! 3)compromis cu regimurile politice, pacate grave, etc. ...pt asa ceva Biserica nu a stat "picior peste picior", stai linistit ca s-au luat masuri. Citat:
Minunile ii atrag pe sectari...sa nu-ti spun cum au trecut cateva fam. de pe la noi la penticostali cand au auzit ca se tamaduiesc de boli...dar cum si minciuna si inselarea fac parte din "catehismul sectar", au prin teren. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu vorbim de Miscarea Carismatica din cultul penticostal.. S-au sectele desprinse din Anabaptistii lui Thomas Munzer din Germania de prin anii 1533-1534. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura care nu se faramiteaza este Biserica lui Hristos. Si aceasta nu e nici BO nici BC nici vreo Biserica NP. In rest au fost ruperi si inainte de Marea Schisma si dupa. Moda faramitarilor nu a adus-o protestantismul, e veche de mii de ani. Nu exista nicaieri (nici in Biserica Ortodoxa) unitatea de monolit pe care incerci sa o sugerezi. Dar in comentariul meu am subliniat altceva. Ziceai tu ca daca se face o proba si vin 3-4 talmaci scriu si...se va destrama cultul penticostal. Nici vorba. Au fost scandaluri uriase si nu s-a destramat. Au trecut si adventistii de care amintesti si ortodocsii si catolicii si penticostalii prin multe dar nu s-au destramat. Despre asta era vorba. Last edited by penticostalulmantuibil; 08.05.2010 at 10:21:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii despre ce este vorba de fapt? Despre convertirea atator crestini (si ma refer bineinteles la ortodocsi) la diferitele secte care au aparut ca ciupercile dupa ploaie si inca mai continua sa apara. Biblia ne avertizeaza ca vor exista aceste timpuri... Si ma inspaimanta faptul ca aud atat de des ca X sau Y s-a "pocait" (cum va place sa va autonumiti). Este pacat, pentru ca pe X sau Y nu-mi amintesc sa-i fi vazut de 2-3 ori la Biserica, habar n-au ce inseamna ortodoxismul, dar merg la sectari si incep sa ponegreasca Cele Sfinte... De exemplu un hot care ulterior cica s-a "pocait" povesteste in adunarea penticostala cum a furat dintr-o Manastire o icoana a Sfantului Vasile si vrand sa traverseze o apa o scapa si icoana merge cu repeziciune pe apa, fara sa o mai poata prinde... Oamenii din sat, vazand icoana, ingenuncheaza, multumind Domnului, strigand in gura mare ca e facatoare de minuni. Acest subiect a fost ridicularizat in ultimele 2 saptamani in biserica penticostala amintita... Asta e credinta? Asta e dragoste? Asta e ... biserica?.... La noi nu veti auzi niciodata ridicularizari in Biserica... Noi ne rugam pentru voi si nicidecum nu veti auzi rasete si batai de joc la slujbele noastre... Dumnezeu sa aiba mila de voi....
|
|||
|
|||
![]()
Sora lacrimi, imi place de tine ca dupa ce unii de prin Londra iti fac cate una, vii si rabufnesti pe fratele penticostal, ca-i mai rabdator si inghite multe...
![]() Dar celor din Londra le-ai zis toate cele de mai sus?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|